Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
AKZONOBEL POWDER COATINGS: Se doreste mentinerea cotei de piata
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 11 Mar 2013 13:15
Obiectivele pentru dezvoltare stabilite pentru anul in curs in cadrul diviziei de vopsea pulbere - AkzoNobel Powder Coatings - a concernului AkzoNobel, din Olanda, a carei activitate se desfasoara sub marca Interpon, sunt reprezentate de mentinerea cotei de piata, continuarea campaniei de promovare a calitatii in domeniu prin acordarea statutului de „Aplicator aprobat AkzoNobel pentru gama Interpon D” (acelor vopsitori care indeplinesc conditii stricte la capitolul calitate), lansarea colectiei inovatoare cu patru game Eternity si care cuprinde 20 de culori mate, dintre care trei cu efect metalizat. Nuantele au fost create astfel incat sa indeplineasca toate standardele de calitate, pot avea o durabilitate de peste 21 de ani si sunt realizate cu tehnologia Interpon D2525 Eco, avand proprietati de reflectare a caldurii si reprezinta un suport real pentru arhitecti, in vederea crearii de design-uri sustenabile ce pot limita efectul de incalzire urbana si contribuie la reducerea costurilor energetice si la imbunatatirea conditiilor de viata.
 
 
Anamaria Hodorogia, specialist de marketing in cadrul AkzoNobel Powder Coatings: „Lansarea noii colectii se incadreaza in politica aplicata in cadrul concernului AkzoNobel in toti cei 360 de ani de existenta si al carei obiectiv central presupune efectuarea de investitii sistematice in cercetare si in inalta tehnologie pentru realizarea de produse inovatoare. De asemenea, la nivel de grup se insista si anul acesta pe promovarea web-site-ului propriu, primul de acest tip dedicat de un furnizor de vopsea pulbere domeniului arhitecturii si care prezinta peste 300 de proiecte protejate cu vopsea Interpon. La nivel autohton, asiguram pentru parteneri atat consultanta tehnica specializata, cat si trei categorii de vopsea, respectiv sortimente epoxi-poliesterice folosite in industrie si la proiecte industriale (cu un aport de 40% la incasarile totale), vopsele pulbere poliesterice pentru obiective arhitecturale (40%) si produse speciale, precum cele ultradurabile sau produse la comanda etc. Livrarile pe plan national se realizeaza atat direct, de pe teritoriul tarii, cat si din cadrul depozitului central din Grecia, de unde sunt indeplinite toate comenzile din Europa de Sud-Est. Evolutia optima a activitatii din ultimii ani a determinat inscrierea cifrei de afaceri pe un trend ascendent fata de nivelul de 1,3 milioane de lei consemnat in 2011. Astfel, in 2012, majorarea s-a situat la aproximativ 4%, nivelul pe care estimam ca il vom atinge in 2013 fiind de circa 6%. Dificultatile pe care le intampinam – ce s-au perpetuat din 2012 - constau in recuperarea cu dificultate a investitiilor, diminuarea volumului pietei constructiilor si a productiei industriale, precum si concurenta puternica exercitata de furnizori ale caror produse nu sunt realizate in Uniunea Europeana. La nivel general, segmentul propriu de activitate a stagnat in 2012 si estimam ca aceasta tendinta se va mentine si in 2013. Din punctul nostru de vedere, pentru redresarea bransei s-ar impune adoptarea unor masuri precum deblocarea proiectelor de infrastructura, implementarea unor decizii de sustinere economica (prin reducerea numarului taxelor si impozitelor), eficientizarea absorbtiei fondurilor europene sau diminuarea contributiilor sociale”.
 
TSV
SISECAM
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza