Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Februarie 2021
GHID de INSTALARE
Home
AKZONOBEL POWDER COATINGS: Trend de stabilitate pe piata vopselelor
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Mar 2012 09:43
Principalul obiectiv al companiei AkzoNobel Powder Coatings, inclus in strategia manageriala a anului in curs, este reprezentat de consolidarea pozitiei in domeniu, prin initierea unor noi parteneriate strategice si mentinerea cotei de piata. De asemenea, este vizata o crestere a cantitatilor de produse comercializate, iar pe segmentul arhitectural, se doreste promovarea intensa a colectiei Futura, cea mai apreciata gama din oferta.
 
Anamaria Hodorogia, specialist de marketing in cadrul AkzoNobel Powder Coatings: „Trendul predominant in arhitectura actuala este acela de a crea cladiri cu o estetica deosebita. Acest aspect ne-a determinat sa dezvoltam produse speciale la cererea beneficiarilor si sa realizam la comanda nuante si efecte la vopselele din oferta noastra pentru arhitectii cu care colaboram. Oferim sortimente pentru mai multe industrii, cota vopselelor pulbere pentru domeniul arhitectural fiind de 60% din totalul vanzarilor. Estimam ca segmentul nostru de piata va fi caracterizat anul acesta de stabilitate, aceasta tendinta marcand bransa si in 2011. Preconizam ca singura problema va fi reprezentata de cresterea cotatiilor la materiile prime, dificultate pe care toate firmele de profil o intampina incepand din 2010 si care a ingreunat procesul de aprovizionare. Avand in vedere aceste aspecte, estimam o crestere a cifrei de afaceri in 2012, insa preconizam ca nivelul majorarii va fi putin semnificativ. De altfel si in 2011 am consemnat o sporire de numai 4% a veniturilor, pana la nivelul de 2,2 milioane de euro, fiind insumate atat livrarile directe, cat si cele efectuate prin intermediul depozitului central al Europei de Sud-Est, din Grecia”.
 
rehau
2020-video-C_
SISECAM
ghid_montaj
TELECOAUTOMATION
athena_370px
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE