Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 03 Iunie 2023
TSV
Home
ALLY-MET Technology estimeaza crestere de 30% a cifrei de afaceri din 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 22 Nov 2022 06:10
Compania Ally-Met Techology, parte a unui grup de firme alaturi de Aluminium Techology, ambele cu sediul in judetul Ilfov, estimeaza pentru anul in curs o crestere de 30% a cifrei de afaceri, in raport cu valoarea de cinci milioane de euro inregistrata in 2021.
"Chiar daca acesta crestere nu este una organica si se datoreaza in principal majorarilor de preturi, suntem pe profit. De asemenea, aceste incasari sunt rezultatul vanzarilor de glafuri (cu o contributie de 60% la total), de profile din aluminiu (5%), balustrade (5%) si kituri de protectie impotriva insectelor/ accesorii (15%), precum si derularii operatiunilor de vopsire in camp electrostatic.
Pe segmentul glafurilor si al kiturilor de protectie impotriva insectelor, am inregistrat in ultima perioada o scadere a cererii, generata in principal de cresterea preturilor produsului finit si la raftul magazinelor de bricolaj. Aceasta majorare a fost cauzata mai ales de explozia preturilor la materiile prime. Din luna ianuarie a acestui an am inregistrat scumpiri de 15% la materiale si, in functie de cum evolueaza costurile cu energia, salariile sau cursul valutar, se anunta o noua evolutie similara. Pentru a face fata acestor valuri de scumpiri, am decis sa ne diminuam stocurile si sa producem exclusiv pe baza de comanda. Produsele noastre sunt livrate, la nivel national, atat in mod direct (din depozitele pe care le detinem in Popesti-Leordeni, Pitesti si Slatina), cat si indirect (prin intermediul dealerilor, al magazinelor locale si al retelelor zonale de tip DIY). Plasele de protectie impotriva insectelor sunt comercializate doar in magazinele de bricolaj, sub forma de pachete de bricolaj ce includ accesoriile, plasa, profilele din aluminiu si rola de montaj. Pentru a nu face supra-stocuri, pentru distribuitori comercializam doar plasa si profilele cu dimensiuni de aproximativ 6 m, fiecare achizitionandu-si doar ce ii trebuie.
Atat pentru glafuri, cat si pentru plasele de protectie impotriva insectelor, toate materialele de productie sunt importate, cu o singura exceptie, la accesorii. Glafurile sunt disponibile in nuante de alb, maro, gri antracit si imitatie de lemn si au latimi cuprinse intre 75 mm si 350 mm, varful de gama, care predomina in vanzari, avand dimensiuni cuprinse intre 200 mm si 275 mm. Plasele de protectie impotriva insectelor au lungimi cuprinse intre 1 m si 6 m, lungimea profilului fiind cuprinsa intre 1 m si 4 m. In ceea ce priveste dezvoltarea activitatii, cel mai nou proiect de investitii a fost reprezentat de achizitia unui utilaj de productie automata a glafurilor, ce a contribuit cu o majorare de 50% a capacitatii de productie", a declarat Laura Popescu, administratorul grupului de firme. Informatii suplimentare, la www.profil-aluminiu.ro si www.tehnologiealuminiu.ro  
    
 
EDGETECH
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
MAI 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza