Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ANALIZA: Trend pozitiv al vanzarilor de paneluri si accesorii pentru usi in 2022
ANALIZA: Trend pozitiv al vanzarilor de paneluri si accesorii pentru usi in 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 27 Sep 2022 06:15
Anul trecut, in concordanta cu veniturile raportate de alti furnizori din bransa, situatia a continuat sa fie relativ optima pentru sectorul livrarilor de paneluri si accesorii pentru usi, care a consemnat o crestere, in continuarea celei din 2020. In ceea ce priveste veniturile cumulate ale celor 13 societati importante implicate in fabricarea/distributia de paneluri si feronerie sau accesorii pentru usi (ce au furnizat date complete pentru exercitiul financiar anterior, dintre care se disting si unele care au dat curs analizei de fata), se constata ca acestea au sporit, la un nivel asemanator celui din precedentele 12 luni, respectiv cu aproape +3%, in conditiile in care, in primul an de pandemie, au intervenit unele restructurari in structura acestor firme, continuand sa fie active, actualmente, 13 companii semnificative.
Potrivit calculelor redactiei Fereastra pe baza datelor Eurostat, in 2021, in Romania s-au realizat 28,26 milioane mp de sortimente cu finisaje si/sau insertie de carton, in valoare de 34,36 milioane de euro (in crestere fata de anul 2020), iar in cazul celuilalt cod de produse, informatiile raman confidentiale, fiind declarate doar exporturile si importurile. In consecinta, analizand toate datele disponibile, rezulta ca piata nationala de profil poate fi evaluata la o valoare de circa 95 de milioane de euro anual.
O analiza pe larg asupra pietei de paneluri si feronerie pentru usi este inclusa in editia Septembrie 2022 a revistei Fereastra. Pentru a citi gratuit publicatia, click aici!
 
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left