Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU: Cerere in crestere la feroneria de siguranta si pentru case de tip „smart”
BITT-BAU: Cerere in crestere la feroneria de siguranta si pentru case de tip „smart”
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Iul 2020 05:00
Pe segmentul feroneriei dedicate executiei ferestrelor din PVC, aluminiu si lemn stratificat, compania Bitt-Bau pune la dispozitia partenerilor mai multe categorii de produse, precum sisteme pentru ferestre oscilo-batante, culisante, manere, modele pentru obloane, sisteme speciale (destinate ferestrelor cu forme neregulate, cu deschidere catre exterior sau de la distanta) sau accesorii (lacrimare, acoperitoare de cercevea, pervazuri, glafuri etc.). Acestea provin de la furnizori recunoscuti pe plan international, precum Roto, Hoppe, Gutmann etc. „Noutatile acestui segment, aflat in portofoliul propriu pentru 2020, sunt reprezentate de solutiile integrate in sistemele de feronerie, de senzorii pentru sistemele de climatizare si sau sistemele de supraveghere. Totodata la capitolul noutati putem mentiona sistemele de control acces pe tehnologia bluetooth, NFC, sau scanare de amprenta. In general, cererea beneficiarilor se concentreaza pe cresterea nivelului de siguranta si nu in ultimul rand pe inovatiile din categoria caselor «smart», ce-i preocupa tot mai mult pe producatorii nationali de tamplarie termoizolanta. Totodata, incepand din 2019, am inregistrat o usoara crestere a livrarilor de sisteme de feronerie de siguranta ridicata, precum si pentru sistemele electronice destinate echiparii ansamblurilor termoizolante. In prezent, comercializarea sistemelor destinate executiei ferestrelor reprezinta aproximativ 60% din cifra totala de afaceri”, a precizat Mihai Mitrea, directorul comercial al Bitt-Bau.
Livrarile produselor Bitt-Bau se realizeaza prin intermediul a sase depozite proprii, iar incepand cu a doua jumatate a anului 2020, prin intermediul unei platforme de tip e-commerce. Directorul comercial al firmei mizeaza pe o evolutie optima a comenzilor in actualele 12 luni, chiar daca situatia pietei este foarte dificila, estimandu-se insa o crestere moderata a cifrei de afaceri, care a insumat in 2019 aproximativ 23 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.bittbau.ro 
 
athena_370px
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
rehau
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
ALUPROF
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE