Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BITT-BAU mizeaza anul acesta pe o crestere a vanzarilor de pana la 15%
BITT-BAU mizeaza anul acesta pe o crestere a vanzarilor de pana la 15%
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 01 Iul 2021 06:10
Mihai Mitrea, directorul comercial al companiei Bitt-Bau precizeaza ca, in contextul economic actual, generat pe de o parte de criza sanitara, iar pe de alta, de situatia globala privind criza materiilor prime, estimeaza pentru 2021 o crestere a volumului vanzarilor cuprinsa intre 10% si 15%, in situatia in care nu va exista un nou blocaj la sfarsitul acestui an.
„In 2020 am inregistrat o crestere de 4% fata de anul precedent, cifra de afaceri a firmei depasind valoarea de 24 de milioane de lei. In general, anul 2020 a fost unul atipic, in mare parte aceasta caracteristica datorandu-se pandemiei, insa cu o evolutie generala buna. Chiar daca in prima jumatate am consemnat o scadere a cererii de sisteme, in cea de-a doua parte am inregistrat o revenire - atat pe piata locala, cat si pe cea externa -, fapt ce a dus in final la o crestere a cifrei de afaceri in raport cu 2019. Anul anterior a creat, de altfel, premisele dezvoltarii de noi produse si/sau game de produse, menite sa raspunda in mod cat mai concret evolutiei cererii specifice pietei de profil. Astfel, am introdus in oferta de produse noi solutii pentru sistemele culisante (Roto Patio Inowa), sisteme de ultima generatie pentru echiparea ferestrelor (Roto NX), sisteme electrice de control acces si, nu in ultimul rand, solutii pentru montajul profesional al ferestrelor (folii de vapori - anticondens, benzi precomprimate, membrane etc.). Ca orice furnizor din domeniu, in aceasta perioada intampinam dificultati legate de aprovizionarea cu materiale. Incercam in aceasta situatie sa cream previziuni cat mai apropiate de realitate, sa operationalizam atat procedurile de aprovizionare, cat si pe cele de livrari si, nu in ultimul rand, sa ne asumam si sa ne mentinem stocurile functionale, pentru a transfera cat mai putin din aceste sincope catre producatorii de tamplarie termoizolanta. Totodata, prin aceste masuri, incercam sa ponderam aceste majorari de costuri, pentru a veni in sprijinul partenerilor nostri, incercand sa aplatizam aceste varfuri de cresteri de pret. In tot acest context dezbatut, pot doar sa transmit tuturor ca moderatia si disciplina financiara reprezinta cuvintele-cheie in aceasta perioada. De regula, orice perioada de criza ne face mai competitivi, fiind fortati sa implementam masuri atat de ordin organizatoric, cat si de ordin financiar, care sa creeze premisele unei dezvoltari durabile pentru viitor. De asemenea, am fost si suntem pro-digitalizare. Suntem la curent cu aceste evolutii ale digitalizarii capacitatilor de productie, facand parte din acest lant atat in relatia cu furnizorii, cat si in cea cu clientii. Totodata, prin investitii intr-un soft ERP actualizat, incercam sa raspundem cat mai bine acestei evolutii”, a adaugat reprezentantul firmei. Informatii suplimentare, la www.bittbau.ro
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left