Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BRAD GLASS mizeaza in 2023 cel putin pe o mentinere a cifrei de afaceri
BRAD GLASS mizeaza in 2023 cel putin pe o mentinere a cifrei de afaceri
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 09 Oct 2023 06:30
Compania Brad Glass si-a propus sa achizitioneze in acest an un utilaj de tip CNC pentru realizarea mai multor tipuri de prelucrare a sticlei. Dupa cum precizeaza managerul de vanzari al firmei, George Toc, achizitia urmeaza sa se realizeze din fonduri proprii, chiar daca s-a incercat derularea proiectului si din fonduri europene. Pentru 2023 este vizata, de asemenea, cel putin o mentinere a cifrei de afaceri la nivelul de 21,3 milioane de lei, cat s-a inregistrat in 2022, dupa ce, in primul semestru al acestui an, incasarile s-au inscris la un nivel similar celor din perioada corespunzatoare a exercitiului financiar anterior.
- Precizati cum este structurata, in prezent, activitatea proprie a firmei.
- Principala noastra activitate consta in distributia de sticla (in proportie de 50% din total), diferenta revenind productiei de geam termoizolant (20%) si derularii operatiunilor de prelucrare a sticlei. Pe segmentul distributiei de sticla, livram, in principal, vitraje marcile Trakya Cam, Saint-Gobain si AGC. In domeniul fabricarii geamului termoizolant, detinem o capacitate de productie de 4.500 mp/ luna si realizam aproape orice tip de vitraje, iar in ceea ce priveste operatiunile de prelucrare a sticlei, efectuam, mai ales, securizari si laminari.
- Mentionati care sunt principalele zone in care efectuati livrari.
- Ne distribuim produsele in principal in judetul de resedinta (Galati) si in zonele limitrofe, dar si pe plan extern, mai ales in Italia, unde avem parteneriate cu colaboratori locali. La nivel national, se observa ca piata de profil s-a contractat foarte mult, datorita dificultatilor carora toti trebuie sa le facem fata in ultimul timp. Totodata, distribuitorii se afla in postura de a recastiga increderea clientilor, in randul carora se observa o teama in a investi. Astfel, acestia se afla, in prezent, intr-o stare de expectativa si amana investitiile, in speranta ca preturile la materiile prime si la diverse produse/ materiale de constructii vor scadea in continuare. In ceea ce ne priveste, in ultimul timp, ne-am axat pe realizarea de proiecte de pereti cortina si fatade cu geam termoizolant triplu. Printre sortimentele de vitraje pentru care am inregistrat preponderent comenzi in ultimul timp se numara geamul duplex, laminat cu Low-E (mai ales in Italia) si cel cu control solar si protectie fonica. Produsele noastre au fost utilizate, mai ales, la cladiri cu destinatie rezidentiala, comerciala, turistica sau la sedii de firme.
- Detaliati care a fost, in ultima perioada, evolutia preturilor la materiile prime si materiale.
- De exemplu, la sticla, deocamdata, nu am mai inregistrat cresteri ale costurilor, ci, dimpotriva, doar ieftiniri. In ceea ce priveste componentele pentru geamul termoizolant, cum ar fi sita moleculara sau sigilantul, acestea s-au mai scumpit. In general, putem spune ca, in prezent, preturile la materiile prime sunt stabile si, din discutiile pe care le-am avut cu furnizorii, speram ca acestea sa ramana asa, fiind posibila o mentinere pe termen scurt sau mediu. Scumpirile mari de anul trecut au determinat insa un regres al cererii, care isi face simtite efectele mai ales in 2023.
    
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left