Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home
COLOR MAGIC 2000: Obiectiv de mentinere a cifrei de afaceri
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 08 Feb 2011 10:51
Compania Color Magic 2000 (din judetul Ilfov) distribuie pe piata autohtona incepand din anul 2000, vopsele marca Sikkens, brand detinut de concernul olandez AkzoNobel. In prezent, la nivelul firmei, se afla in derulare un proiect de transformare a acesteia in reprezentanta autohtona a Sikkens. In cele ce urmeaza, directorul general al firmei detaliaza evolutia specifica acestui domeniu.
 
Cristian Stana, director general al Color Magic: „In oferta noastra se regasesc produse destinate atat segmentului constructiilor, cat si celui al tamplariei termoizolante, cota acestora la realizarea vanzarilor fiind de 50%. Pentru ferestre/usi asiguram sisteme de finisare/protectie a sortimentelor lemn, aluminiu sau PVC, cele mai multe fiind destinate segmentului de procesare a reperelor din material lemnos. Cel mai bine vandut sistem din ultima perioada a fost destinat protectiei lemnului, reprezentand un pachet format din impregnant grund si materiale pentru finisare. Zona cea mai activa din punct de vedere al livrarilor este constituita de nordul Moldovei. Distributia se realizeaza la nivel national, prin intermediul celor trei puncte de lucru din Brasov, Pitesti si Craiova. Chiar daca am remarcat, in ultima perioada, un grad sporit de informare in randul clientilor, din cauza crizei economice, acestia opteaza in majoritate catre produse ieftine, omitand importanta aspectului calitativ. Piata de profil s-a aflat in scadere, societatile care activeaza in bransa fiind caracterizate de un management deficitar, iar autoritatile nu le-au acordat niciun sprijin. In ceea ce ne priveste, am decis ca principalul nostru obiectiv sa presupuna mentinerea unui nivel optim pentru derularea operatiunilor specifice. In acest sens, vizam pentru 2011 si o stabilizare a rezultatelor financiare la nivelul consemnat anii trecuti, respectiv la aproximativ un milion de euro”.
 
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left