Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Februarie 2021
GHID de INSTALARE
Home
COLOR MAGIC: Evolutie liniara a pietei de vopsele pe termen lung
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 01 Feb 2013 14:33
Referindu-se la evolutia pietei vopselelor destinate protectiei lemnului, reprezentantii firmei Color Magic au declarat ca in 2012 situatia a fost similara celei din 2011, nivelul valoric al acesteia situandu-se la aproximativ 150 milioane de euro. Chiar daca in Bucuresti consumul este mult sub nivelul mediei europene, acestea sunt valorile normale ale pietei care se vor mentine si in urmatorii ani. De asemenea, bransa autohtona este influentata de politicile macroeconomice aplicate si de deciziile politice.
 
Cristian Stana, director general al Color Magic 2000: „In oferta noastra se regasesc in proportii egale vopsele pentru constructii si pentru tamplaria termoizolanta, pe acest segment 80% din totalul livrarilor constand in livrarea de produse marca Sikkens, realizate de concernul AkzoNobel - Olanda. Intrucat in ultima perioada ne-am confruntat cu o crestere accentuata a preturilor la materiile prime, am incercat sa preluam aceasta sporire in cadrul marjei proprii de profit pentru a diminua impactul asupra vanzarilor. Trebuie sa mentionam, totusi ca, avand in vedere ca produsele noastre se incadreaza in gamele premium, influenta acestei majorari nu a fost asa mare ca in cazul segmentelor economice. Conditiile de piata nu ne sunt favorabile nici din perspectiva proiectelor care ar trebui sa ne sprijine. Astfel, programul de reabilitare termica derulat cu succes la nivel european, in Romania nu se implementeaza in conditii optime, intrucat se opteaza exclusiv pentru produse din gamele economice fara sa se aiba in vedere cu adevarat obiectivul reducerii consumurilor energetice. Chiar daca situatia bransei autohtone este destul de dificila, in 2012 am reusit sa obtinem o majorare de 10% a incasarilor fata de nivelul de 4 milioane de lei din 2011, cele mai numeroase vanzari provenind din zona de nord est a tarii. Pentru 2012 ne-am propus obtinerea unei cresteri similare, precum si mentinerea parteneriatelor actuale, reducerea pierderilor si consolidarea pozitiei pe piata, prin sporirea gradului de profesionalism a serviciilor asigurate colaboratorilor nostri”.
 
athena_370px
rehau
ghid_montaj
TELECOAUTOMATION
2020-video-C_
SISECAM
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
trocal
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE