Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home
DRAGLEN PRODUCT are cerere constanta de servicii de montaj si vizeaza extinderea
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 24 Feb 2023 06:10
Compania Draglen Product, din Bacau, activa in domeniul distributiei si montajului de tamplarie din PVC si aluminiu, a incheiat anul 2022 cu o majorare de aproximativ 40% a cifrei de afaceri in raport cu valoarea de 5,4 milioane de lei din 2021, cand, de asemenea, nivelul de crestere a fost similar. „Avand in vedere ca nivelul cererii se inscrie deocamdata in limite normale, estimam ca si anul acesta vom reusi sa pastram trendul ascendent al incasarilor. Ne derulam activitatea in principal la nivel zonal, produsele cu care lucram facand parte exclusiv din gama premium. Instalam mai ales tamplarie din PVC realizata cu profile Salamander, Rehau, Gealan si, mai nou, Veka (fabricata preponderent de catre producatorul Stialmet - Galati), precum si ansambluri din aluminiu fabricate cu repere Aluprof si Alumil. In ultimul timp, am accesat, in principal, proiecte la care am instalat ansambluri din PVC (in proportie de 70% din total), diferenta revenind celor din aluminiu. Principalul obiectiv pe care il avem in vedere pentru 2023 consta in extinderea activitatii pe piata, firma noastra avand capacitatea de a accesa lucrari pe intreg teritoriul tarii. In ultimul timp, ne-am implicat mai ales (in proportie de 70% din total) in derularea de lucrari finantate din fonduri private, diferenta revenind celor din fonduri bugetare. Gama de servicii pe care o punem la dispozitia partenerilor este complexa si include, in principal, montaje rapide si eficiente, o gama diversa de produse ce cuprinde ferestre si usi in diferite forme si variante constructive, precum si servicii complexe de garantie”, a declarat Neculai Ciobotaru, administratorul companiei.
Infiintata in anul 2014, compania are, in prezent, 28 de angajati. Informatii suplimentare, la www.draglen.ro si www.termopaneonesti.ro 
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left