Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home
DUALSOFT: Lansare a programului WinArhi 6
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 04 Sep 2012 15:36
 
In aceasta toamna, compania Dualsoft va lansa programul WinArhi 6, in cadrul caruia a fost dezvoltata o interfata web pentru telefoane si tablete. Acestea sunt bazate in principal pe sistemele de operare Apple iOS (iPhone, iPad) si Android, existand posibilitatea ca varianta softului sa fie testata gratuit din browserul web original al acestor doua sisteme, al unui telefon mobil sau al unei tablete, prin accesarea site-ului firmei, la pagina de produse.
 
Vladimir Peta, director general al Dualsoft: „Dupa lansarea oficiala a programului, serverul WinArhi va putea fi instalat pe calculatorul clientului sau se va accesa prin achizitionarea unui abonament de utilizare la serverul Dualsoft. Cei interesati sa testeze gratuit aceasta varianta cu baza de date proprie pot depune o cerere pentru crearea unui cont de utilizator pe server-ul nostru. De asemenea, intrucat versiunea nu este cea finala, asteptam de la toti cei care o vor folosi eventuale sugestii pentru completarea sa cu diverse module. Dezvoltarea acestui program este, de altfel, obiectivul nostru strategic de expansiune stabilit pentru acest an, in planul de afaceri fiind cuprinsa si specializarea angajatilor. In prezent, partenerii au la dispozitie servicii de consultanta, programe speciale de upgrade, precum si versiunea WinGlass, care se comercializeaza gratuit. La nivelul lui 2012, ne-am propus o mentinere a cifrei de afaceri, in conditiile in care piata producatorilor de tamplarie s-a stabilizat relativ, iar domeniul intampina, in continuare, dificultati generate de recesiune. Pentru stabilizarea acestui segment de activitate, s-ar impune, in principal, o orientare preponderenta a tuturor celor din bransa catre calitate si fairplay”.
 
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left