Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
DUALSOFT: Lansare a versiunii WinArhi 6 in noiembrie
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 15 Oct 2012 08:59
Compania Dualsoft intentioneaza sa lanseze, in luna noiembrie a acestui an, versiunea a sasea a programului WinArhi destinat producatorilor de tamplarie termoizolanta din PVC, lemn si aluminiu. De asemenea, tot in 2012 a pus la dispozitia partenerilor de afaceri aplicatia WinArhi Mobile, destinata dispozitivelor mobile (telefoane si tablete), care poate fi utilizata gratuit pana cand va fi lansat WinArhi 6. Pentru a veni in sprijinul firmelor implicate in realizarea de geam termoizolant, se promoveaza programul WinGlass, a carui licentiere se efectueaza fara niciun cost.
 
Vladimir Peta, director general al Dualsoft: „Toate programele din oferta noastra sunt realizate exclusiv de specialistii nostri, ceea ce ne permite sa le adaptam intr-un timp foarte scurt la cerintele beneficiarilor implicati in executia diferitelor tipuri de tamplarie. Serviciile de configurare a bazelor de date reprezinta aproximativ 20%-25% din cifra de afaceri, cele mai numeroase comenzi care ne sunt solicitate in acest sens vizand adaptarea centrelor de prelucrare. Comercializam si instalam licentele de utilizare si asiguram serviciile auxiliare exclusiv in mod direct atat pe intreg teritoriul tarii, cat si la export, intr-o masura relativ redusa. Anul acesta am inregistrat in mod semnificativ mult mai putine cereri de instalare si configurare a centrelor de prelucrare, piata nationala si internationala fiind in asteptarea stabilizarii economice, desi perspectivele de redresare sunt indepartate. Totodata, perspectivele pe termen scurt nu indica nicio imbunatatire semnificativa, iar una dintre dificultatile care nu pot fi eliminate constau in saturarea pietei. Astfel, avem clienti care folosesc versiuni de acum zece ani si nu au motive sa achizitioneze licente noi decat daca dispun de noi facilitati. Din acest motiv ne-am axat pe dezvoltarea unor variante cat mai utile si atractive, estimand ca in timp vom reusi sa castigam preponderent din upgrade-uri. De asemenea, investim permanent in tehnica de calcul, in logistica si in calificarea personalului, pe care, de altfel, il consideram cel mai important program de dezvoltare. Avand in vedere parcursul activitatii din acest an, estimam mentinerea cifrei de afaceri, spre deosebire de 2011, cand am inregistrat o crestere de 20%, consemnandu-se incasari in valoare de aproximativ 0,2 milioane de euro”.
 
rehau
TSV
SISECAM
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza