Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 24 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
EURO-Fereastra: Digitalizarea, mijloc de imbunatatire a productivitatii firmelor
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 02 Mar 2022 14:16
Joi, 3 martie 2021, de la ora 14:00, are loc o noua editie din seria videoconferintelor EURO-Fereastra - Piata de tamplarie se adapteaza la noile tendinte. Evenimentul are ca tema centrala "Transformare digitala, inovare si automatizare in sectorul de tamplarie si segmentele conexe", in contextul in care pandemia si cresterile de preturi determina tot mai mult companiile sa adopte noile instrumente digitale. Este a doua videoconferinta realizata pe aceasta tema de publicatia Fereastra, dupa succesul pe care l-a avut editia de la finalul lunii septembrie 2021.
 
Ca parte a unei industrii in care profitabilitatea este in scadere abrupta, avand in vedere majorarile de preturi din perioada pandemiei, dar si noul context macroeconomic si geopolitic ce va aduce noi provocari in planul exporturilor si al lanturilor de aprovizionare, producatorii de ferestre si usi sunt nevoiti sa acceseze noile oportunitati oferite de mega-trendul de digitalizare. Noile solutii si aplicatii disponibile pe piata pot ajuta companiile sa proceseze volume mari de date referitoare la stadiile de executie, sa-si optimizeze procesele de decizie si sa creeze fluxuri continue de lucru, fara blocaje si perturbari. Sunt necesare date despre stocuri, forta de munca, gestiune/ grad de utilizare a utilajelor, iar toate acestea, impreuna, inseamna resurse financiare care pot fi transferate rapid la capitolul profit.
 
Alte aspecte care subliniaza necesitatea transformarii digitale a companiilor din industria de tamplarie termoizolanta sunt reprezentate de lipsa de personal calificat care afecteaza productivitatea sectorului, intensificarea competitiei, noile standarde pentru realizarea de constructii sustenabile si eficiente energetic, dar si certificarea profesionala a firmelor si aplicarea legii in domeniul calitatii in constructii. Toate aceste subiecte, dar nu numai, vor fi abordate in cadrul noii editii a videoconferintei EURO-Fereastra.
 
 
Panelul de conferentiari este foarte variat, fiind selectat astfel pentru a avea o privire cat mai cuprinzatoare asupra temelor abordate: 
  • Valentin PETRESCU, Presedinte Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta
  • Mihai BECSEK, Director Executiv, OLIN
  • Paul CHIPRIEAN, Head of Window Solutions, REHAU Romania
  • Raoul Stefan IOVANUT, Product Manager WinDo Imaging, Digital Building Solutions GmbH
  • Hubert NUCKOWSKI, Managing Director, Aluprof System Romania
  • Leon BUZATU, Technical Support Manager, Saint-Gobain Glass Romania
  • Nicolae BANCIU, Director General, Meesenburg Romania
 
Moderator: Ovidiu Stefanescu, Redactor-sef al revistei Fereastra.
 
Partenerii evenimentului sunt: REHAU Romania, Aluprof System Romania, NHDP - New House Design Project, IFT Rosenheim, AGC Flat Glass si Habitat for Humanity Romania.
***
Videoconferinta EURO-Fereastra va putea fi urmarita in direct pe www.fereastra.ro, www.agendaconstructiilor.ro si www.euroconferinte.ro, dar si pe paginile de Youtube si de Facebook ale revistei Fereastra.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
2021-video-fer
TSV
rehau
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza