Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
EDGETECH
PAGINA PERSONALIZATA


KONDOR INVEST SRL

KONDOR INVEST SRL

Adresa: Strada Taberei nr. 4, Popești-Leordeni, Judet Ilfov
Telefon: 0372/508.250
Fax: *
E-mail: parteneri@kondorinvest.ro
Web site: www.kondorinvest.ro
Domenii: Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire | Usi de garaj
Descriere activitate
Producător de rulouri exterioare, raffstore-uri, uși de garaj de tip rulou, grilaje metalice și plase de protecție împotriva insectelor.
Prezentare companie/institutie
KONDOR aniverseaza 20 de ani de activitate si are noi planuri de extindere
 
 
 
 
 
Alexandru Stanescu (44 de ani)
Functia/Firma: Owner, Kondor Invest;
Experienta profesionala: 20 de ani in domeniul tamplariei termoizolante si a produselor de umbrire.
 
In 2023, compania Kondor, din Bucuresti, aniverseaza 20 de ani de activitate pe piata nationala a tamplariei termoizolante si a produselor de umbrire/inchidere, avand ca principale obiective de business extinderea activitatilor de vanzari pe plan national si international si obtinerea unei cresteri a cifrei de afaceri de cel putin 20% fata de 2022. Alexandru Stanescu, Owner Kondor, precizeaza ca, in prezent, activitatea companiei consta in productia si comercializarea de rulouri exterioare si raffstore-uri, care sunt jaluzele exterioare din aluminiu (categorie ce are o contributie de 50% la incasarile totale ale firmei), usi de garaj (30%), grilaje metalice (10%) si plase de protectie impotriva insectelor (10%).
 
- Detaliati modul in care se configureaza oferta de produse si preferintele beneficiarilor din ultimul timp.
- Prin produsele pe care le comercializam, acoperim orice fel de solicitare, atat pentru modelele economice, cat si pentru cele de cea mai buna calitate. Astfel, din informatiile pe care le detinem, suntem singura companie de pe piata din Romania care isi comercializeaza produsele in trei game distincte, in functie de dotari si caracteristici, respectiv PREMIUM (include produse fabricate cu sisteme integrate, certificate CE), OPTIMA (modele cu dotari suplimentare, in orice varianta de culoare) si STANDARD (produse fabricate doar cu dotari si in culori standard). Anul trecut, am introdus in portofoliul propriu raffstore-urile, pe care intentionam sa le promovam intens in 2023. Desi nu sunt foarte cunoscute in Romania, estimam o cerere in crestere substantiala in urmatorii ani pentru acestea. De asemenea, in 2022, ne-am concentrat foarte mult pe productia usilor de garaj si pe dezvoltarea gamei de produse si optimizarea productiei, in general.
- Care sunt cele mai recente masuri adoptate pentru dezvoltare?
- In 2022, am investit peste 100.000 euro in deschiderea noului spatiu de productie pentru usile de garaj si grilajele metalice, precum si in achizitia de utilaje noi. In paralel, am continuat dezvoltarea propriului sistem de tip ERP, de gestionare a productiei si comenzilor, implementat inca din 2009. Din informatiile noastre, in acest moment, sistemul ERP pe care il detinem este singurul din Romania cu toate departamentele integrate, de pe segmentul specific de piata. Pentru atingerea obiectivelor pe care le avem pentru 2023, am implementat inca din 2022 noi politici comerciale, iar unul dintre cei mai importanti pasi a fost cooptarea pentru functia de director general a domnului Mihai Motora, cu o experienta solida de peste 20 ani in management si in dezvoltarea afacerilor la nivel national si european.
- Descrieti cum se realizeaza operatiunile de livrare.
- Asiguram distributia pe plan national, printr-o retea de peste 1.200 de parteneri, precum si la export, in Germania, Franta si Italia, unde ajung aproximativ 20% din produsele noastre. In 2023, ne dorim sa extindem reteaua de distributie prin adaugarea unor noi trasee de livrare si analizam oportunitatea deschiderii unor centre logistice in principalele orase din zonele cu cel mai mare volum de vanzari.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Ianuarie/Februarie 2023)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
TSV
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza