Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 07 Februarie 2023
ABONARER REVISTE
PAGINA PERSONALIZATA


KRONLUX FM SRL

KRONLUX FM SRL

Adresa: Str. Zizinului nr.109 bis, Brasov, Judet Brasov
Telefon: 0268-546238, 0268-546214
Fax: 0268-546238, 0268-546214
E-mail: office@kronlux.ro
Web site: www.kronlux.ro
Domenii: Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire
Descriere activitate
Importator de ferestre de mansarda si ferestre modulare; reprezentanta FAKRO in Romania.
Prezentare companie/institutie
Identitate
ferestre de mansarda, ferestre de mansarda salaj, ferestre Noi stim ca marcile nu se nasc ci devin … la capatul unui proces in care un produs se desavarseste.
Marca FAKRO are povestea ei si este cert ca s-a impus in intreaga lume pentru ca a raspuns unor exigente. Harta FAKRO este harta lumii intregi si in mod special harta Europei, a acelei Europe pline de stil si intimitate. La Bucuresti ca si la Paris sau Viena, FAKRO a izbutit sa provoace, deopotriva, inspiratia arhitectilor si indrazneala constructorilor.
FAKRO are cea mai generoasa oferta de ferestre de mansarda pe piata romaneasca:
  • 20 dimensiuni standard;
  • 3 tipuri de ferestre d.p.d.v. al parametrilor tehnici;
  • ferestre combinate in atic, luminatoarele pentru poduri – ca sa vorbim numai de produsele aflate pe stoc.
Trebuie sa stiti si de oferta noastra de ferestre de mansarda non-standard. Oferta care porneste de la dimensiuni atipice, forme atipice, culori in toata gama RAL atat la lemnarie cat si la ramele de etansare si ajunge pana la geamuri superizolate termic cu coeficienti geam U=0,5 W/m2K, sau fonic si ferestre in coama de o complexitate deosebita. si toate acestea sunt pentru a face din FAKRO … modul natural de a imbratisa lumina.
 
Misiune
jaluzele, mansarda, panouri solareVisul cate unui artist rebel sau poate cutezanta cate unei minti ingineresti, ne-a schimbat, pas cu pas, standardele, ne-a reeducat gusturile…
Mansardarea este un gand, apoi un vis, apoi o implinire. Cu radacinile in nostalgia noastra pentru poduri, mansarda este un cuib pentru oameni.
Iubim mansardele pentru ca iubim lumina. Confortul dar si farmecul mansardelor de astazi sunt implinirea ferestrelor de mansarda.
Pentru ca gestionam o buna parte din ferestrele de mansarda din Romania obiectivul nostru permanent este sa impartasim la cat mai multi oameni farmecul de a locui sau de a munci la mansarda.
Dorim ca munca noastra sa fie o pledoarie pentru lumina si de aceea, va mai spunem inca o data:
– Lasati-va cuceriti de farmecul mansardei!
– Reinventati podurile pentru a revarsa asupra lor lumina!
FAKRO este aliatul d-voastra in aceasta aventura.
 
Echipa
Firma noastra este importatoarea si reprezentanta FAKRO in Romania si are meritul de-a fi stiut sa se constituie intr-o echipa de foc: amabila, prompta si profesionista.
Am crescut de la an la an pentru ca am incercat permanent sa provocam noi standarde si am tratat, inca de la inceput, piata romaneasca ca pe o piata vestica oferind (nu fara efort) toata gama de produse FAKRO.
Colaboram cu peste 300 de distribuitori in intreaga Romanie, cu zeci de arhitecti si constructori, iar produsele FAKRO ajung in toate colturile tarii.
Am initiat parteneriate in participarea la expozitiile locale si, de asemenea, sustinem initiativa si implicarea partenerilor nostri in promovarea marcii FAKRO.
Suntem si prieteni cu partenerii nostri si in fiecare an, cu cei mai performanti dintre ei, avem bucuria de a petrece cateva zile de vacanta impreuna. Respectam regulile jocului si suntem o echipa de invingatori.
 
 

 
KRONLUX FM: Noi modele de ferestre de mansarda, in portofoliul Fakro
 
 
 
 
 
 
Virginia Sirbu
Functia/Firma: responsabil de marketing, Kronlux FM;
Experienta profesionala: 15 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Compania Kronlux FM este reprezentanta autohtona a grupului FAKRO - Polonia, unul dintre cei mai importanti producatori de ferestre de mansarda la nivel international. Portofoliul de produse FAKRO include, pe langa ferestrele de mansarda, si ferestre pentru acoperis tip terasa, scari de acces la pod si folie anticondens. Conform precizarilor responsabilului de marketing al firmei, Virginia Sirbu, in 2020 vor fi incluse in oferta FAKRO noi modele de ferestre de mansarda si scari de acces la pod.
 
- Precizati ce efecte credeti ca va avea aceasta pandemie asupra activitatii proprii. Dar asupra pietei de profil?
- Pe termen scurt, exista riscul unei ingreunari a activitatii de aprovizionare, avand in vedere limitarile impuse transportatorilor. Un alt risc pe care nu il putem neglija este cel valutar. Pe termen lung, este destul de greu sa estimam acum care vor fi efectele pandemiei de Covid-19 asupra pietei constructiilor. La nivel guvernamental, s-au luat cateva masuri de sprijin si se vor mai lua si altele. Foarte importanta ni se pare insa impunerea unui climat de corectitudine intre partenerii de pe piata, prin achitarea datoriilor reciproce la scadenta si nu prin crearea unor blocaje financiare. Aici ma refer chiar la conditionarea acordarii anumitor facilitati de achitarea la termen a platilor scadente! Din pacate, au aparut deja pe piata cativa oportunisti in acest sens.
- Care sunt obiectivele de afaceri ale companiei pentru anul 2020 si ce masuri ati adoptat, in contextul pandemiei de Covid-19?
- Pentru 2020, avem in continuare in vedere atat extinderea retelei de distributie, cat si perfectionarea montatorilor. Astfel, clientii Fakro pot beneficia de cele mai bune servicii, incepand de la consultanta in alegerea produselor potrivite, pana la un montaj profesionist. In alta ordine de idei, in ceea ce priveste actuala criza sanitara, am implementat o serie de masuri pentru a gestiona cat mai corect aceasta situatie, principala preocupare fiind sanatatea angajatilor si a colaboratorilor nostri. Misiunea Fakro Romania, dar si a fiecaruia dintre noi, este, acum, aceea de a lua toate masurile necesare pentru a incetini raspandirea coronavirusului. Insa, chiar daca am eliminat - chiar inainte ca aceasta sa fie o recomandare a autoritatilor - toate deplasarile care nu sunt absolut necesare, asiguram, in continuare, comunicarea atat cu clientii, cat si cu partenerii nostri, prin mijloace electronice, precum si livrarea efectiva a produselor.
- Ce mesaj aveti pentru salariati, parteneri si colaboratori, in aceste momente de grea incercare?
- Sunt vremuri dificile si triste, dar noi stim ca si maine este o zi si remarcam din aceasta perspectiva ca fiecare moment actual este un aliat pentru onestitate si solidaritate. Sa privim insa cu incredere spre ziua de maine si sa ajutam cu ce ne sta in putinta! Sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti si sa nu uitam ca impreuna suntem mai puternici!
(articol aparut in revista TOP-Fereastra, editia Mai 2020)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
Meesenburg
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza