Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


KRONLUX FM SRL

KRONLUX FM SRL

Adresa: Str. Zizinului nr.109 bis, Brasov, Judet Brasov
Telefon: 0268-546238, 0268-546214
Fax: 0268-546238, 0268-546214
E-mail: office@kronlux.ro
Web site: www.kronlux.ro
Domenii: Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire
Descriere activitate
Importator de ferestre de mansarda si ferestre modulare; reprezentanta FAKRO in Romania.
Prezentare companie/institutie
Ana Maria Opris, specialist de marketing in cadrul Kronlux FM: "Ferestrele de mansarda FAKRO, promovate in Romania de compania noastra sunt unele dintre cele mai cunoscute produse de acest tip pe plan international si au fost realizate pentru prima data in anul 1991, in localitatea Nowy Sącz, din Polonia. In prezent, FAKRO este unul dintre liderii mondiali in productia ferestrelor de mansarda, oferind produse de calitate, care raspund solicitarilor clientilor din intreaga lume. Brandul FAKRO este un logo de rasunet pentru ca si-a facut din calitate un scop, iar din multumirea clientilor din intreaga lume, o misiune. Compania inoveaza permanent, avand un centru propriu de cercetare si dezvoltare in care lucreaza peste 100 de ingineri. Ferestrele de mansarda FAKRO sunt un varf de inovatie si reusesc sa impuna mereu noi standarde pe piata constructiilor. Inovatia este forta motrice a companiei, FAKRO fiind astazi una dintre cele mai inovatoare companii poloneze. Totodata, grupul FAKRO a fost inclus in clasamentul TOP 10 cele mai de succes companii poloneze din intreaga lume. FAKRO se numara printre putinii producatori pe plan mondial care ofera o gama completa de produse specifice, ceea ce inseamna ca toate sortimentele sunt realizate la cel mai inalt standard de calitate. O casa dotata cu sisteme FAKRO nu inseamna doar mai multa lumina naturala, ci si izolare termica si fonica, in acelasi timp. In plus, produsele FAKRO pot fi realizate si in varianta electrica, pentru a crea o «casa inteligenta», gestionata din orice loc in care exista conexiune la internet. In prezent, compania FAKRO este una dintre cele mai dinamice si cu cea mai rapida dezvoltare din industria globala a ferestrelor de mansarda. Grupul, care are peste 4.000 de angajati, este format din 11 companii de productie si 17 firme de distributie. Produsele FAKRO pot fi gasite in peste 50 de tari din intreaga lume, cu precadere in zonele in care exista cerere pentru astfel de produse, iar exportul reprezinta 70% din totalul vanzarilor".
(opinie aparuta in revista Fereastra, editia Mai 2023)
 

 
Identitate
ferestre de mansarda, ferestre de mansarda salaj, ferestre Noi stim ca marcile nu se nasc ci devin … la capatul unui proces in care un produs se desavarseste.
Marca FAKRO are povestea ei si este cert ca s-a impus in intreaga lume pentru ca a raspuns unor exigente. Harta FAKRO este harta lumii intregi si in mod special harta Europei, a acelei Europe pline de stil si intimitate. La Bucuresti ca si la Paris sau Viena, FAKRO a izbutit sa provoace, deopotriva, inspiratia arhitectilor si indrazneala constructorilor.
FAKRO are cea mai generoasa oferta de ferestre de mansarda pe piata romaneasca:
  • 20 dimensiuni standard;
  • 3 tipuri de ferestre d.p.d.v. al parametrilor tehnici;
  • ferestre combinate in atic, luminatoarele pentru poduri – ca sa vorbim numai de produsele aflate pe stoc.
Trebuie sa stiti si de oferta noastra de ferestre de mansarda non-standard. Oferta care porneste de la dimensiuni atipice, forme atipice, culori in toata gama RAL atat la lemnarie cat si la ramele de etansare si ajunge pana la geamuri superizolate termic cu coeficienti geam U=0,5 W/m2K, sau fonic si ferestre in coama de o complexitate deosebita. si toate acestea sunt pentru a face din FAKRO … modul natural de a imbratisa lumina.
 
Misiune
jaluzele, mansarda, panouri solareVisul cate unui artist rebel sau poate cutezanta cate unei minti ingineresti, ne-a schimbat, pas cu pas, standardele, ne-a reeducat gusturile…
Mansardarea este un gand, apoi un vis, apoi o implinire. Cu radacinile in nostalgia noastra pentru poduri, mansarda este un cuib pentru oameni.
Iubim mansardele pentru ca iubim lumina. Confortul dar si farmecul mansardelor de astazi sunt implinirea ferestrelor de mansarda.
Pentru ca gestionam o buna parte din ferestrele de mansarda din Romania obiectivul nostru permanent este sa impartasim la cat mai multi oameni farmecul de a locui sau de a munci la mansarda.
Dorim ca munca noastra sa fie o pledoarie pentru lumina si de aceea, va mai spunem inca o data:
– Lasati-va cuceriti de farmecul mansardei!
– Reinventati podurile pentru a revarsa asupra lor lumina!
FAKRO este aliatul d-voastra in aceasta aventura.
 
Echipa
Firma noastra este importatoarea si reprezentanta FAKRO in Romania si are meritul de-a fi stiut sa se constituie intr-o echipa de foc: amabila, prompta si profesionista.
Am crescut de la an la an pentru ca am incercat permanent sa provocam noi standarde si am tratat, inca de la inceput, piata romaneasca ca pe o piata vestica oferind (nu fara efort) toata gama de produse FAKRO.
Colaboram cu peste 300 de distribuitori in intreaga Romanie, cu zeci de arhitecti si constructori, iar produsele FAKRO ajung in toate colturile tarii.
Am initiat parteneriate in participarea la expozitiile locale si, de asemenea, sustinem initiativa si implicarea partenerilor nostri in promovarea marcii FAKRO.
Suntem si prieteni cu partenerii nostri si in fiecare an, cu cei mai performanti dintre ei, avem bucuria de a petrece cateva zile de vacanta impreuna. Respectam regulile jocului si suntem o echipa de invingatori.
 
 

 
KRONLUX FM: Noi modele de ferestre de mansarda, in portofoliul Fakro
 
 
 
 
 
 
Virginia Sirbu
Functia/Firma: responsabil de marketing, Kronlux FM;
Experienta profesionala: 15 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Compania Kronlux FM este reprezentanta autohtona a grupului FAKRO - Polonia, unul dintre cei mai importanti producatori de ferestre de mansarda la nivel international. Portofoliul de produse FAKRO include, pe langa ferestrele de mansarda, si ferestre pentru acoperis tip terasa, scari de acces la pod si folie anticondens. Conform precizarilor responsabilului de marketing al firmei, Virginia Sirbu, in 2020 vor fi incluse in oferta FAKRO noi modele de ferestre de mansarda si scari de acces la pod.
 
- Precizati ce efecte credeti ca va avea aceasta pandemie asupra activitatii proprii. Dar asupra pietei de profil?
- Pe termen scurt, exista riscul unei ingreunari a activitatii de aprovizionare, avand in vedere limitarile impuse transportatorilor. Un alt risc pe care nu il putem neglija este cel valutar. Pe termen lung, este destul de greu sa estimam acum care vor fi efectele pandemiei de Covid-19 asupra pietei constructiilor. La nivel guvernamental, s-au luat cateva masuri de sprijin si se vor mai lua si altele. Foarte importanta ni se pare insa impunerea unui climat de corectitudine intre partenerii de pe piata, prin achitarea datoriilor reciproce la scadenta si nu prin crearea unor blocaje financiare. Aici ma refer chiar la conditionarea acordarii anumitor facilitati de achitarea la termen a platilor scadente! Din pacate, au aparut deja pe piata cativa oportunisti in acest sens.
- Care sunt obiectivele de afaceri ale companiei pentru anul 2020 si ce masuri ati adoptat, in contextul pandemiei de Covid-19?
- Pentru 2020, avem in continuare in vedere atat extinderea retelei de distributie, cat si perfectionarea montatorilor. Astfel, clientii Fakro pot beneficia de cele mai bune servicii, incepand de la consultanta in alegerea produselor potrivite, pana la un montaj profesionist. In alta ordine de idei, in ceea ce priveste actuala criza sanitara, am implementat o serie de masuri pentru a gestiona cat mai corect aceasta situatie, principala preocupare fiind sanatatea angajatilor si a colaboratorilor nostri. Misiunea Fakro Romania, dar si a fiecaruia dintre noi, este, acum, aceea de a lua toate masurile necesare pentru a incetini raspandirea coronavirusului. Insa, chiar daca am eliminat - chiar inainte ca aceasta sa fie o recomandare a autoritatilor - toate deplasarile care nu sunt absolut necesare, asiguram, in continuare, comunicarea atat cu clientii, cat si cu partenerii nostri, prin mijloace electronice, precum si livrarea efectiva a produselor.
- Ce mesaj aveti pentru salariati, parteneri si colaboratori, in aceste momente de grea incercare?
- Sunt vremuri dificile si triste, dar noi stim ca si maine este o zi si remarcam din aceasta perspectiva ca fiecare moment actual este un aliat pentru onestitate si solidaritate. Sa privim insa cu incredere spre ziua de maine si sa ajutam cu ce ne sta in putinta! Sa avem grija de sanatatea noastra si a celorlalti si sa nu uitam ca impreuna suntem mai puternici!
(articol aparut in revista TOP-Fereastra, editia Mai 2020)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left