Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


MILCA SRL (MCA GRUP)

MILCA SRL (MCA GRUP)

Adresa: Şos. Olteniţei nr. 223, Popeşti-Leordeni, Judet Ilfov
Telefon: 021/457.00.05
Fax: 021/457.00.03
Mobil: 0745-062.220
E-mail: office@mcagrup.ro
Web site: www.mcagrup.ro
Domenii: Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire | Usi industriale & usi automate | Usi de garaj
Descriere activitate
Uși secționale rezidențiale și industriale; tehnică de încărcare; uși antifoc și multifuncționale; automatizări pentru porți; rulouri exterioare; Proiectare, producție, instalare și service.
Prezentare companie/institutie
MCA GRUP vizeaza consolidarea pozitiei companiei pe piata locala
 
 
 
 
 
 
Ciprian Oprea
Functia/Firma: CEO, MCA Grup;
Experienta profesionala: 25 de ani in domeniul accesului industrial si rezidential.
 
Compania MCA Grup, specializata in productia si distributia de solutii pentru acces industrial si tehnica de incarcare, acces rezidential si tehnica de umbrire, se axeaza anul acesta pe oferirea de pachete complete de produse si servicii pentru fiecare din cele trei piete carora li se adreseaza - industriala, comerciala si rezidentiala - precum si pe livrarile de solutii de calitate superioara, care sa diferentieze firma pe segmentele specifice de activitate. Ciprian Oprea, CEO in cadrul MCA Grup precizeaza ca un al doilea obiectiv principal pentru anul 2022 este reprezentat de consolidarea pozitiei companiei pe piata locala.
 
- Care a fost evolutia rezultatelor financiare ale firmei in ultima perioada?
- In 2021, cifra de afaceri a companiei Milca (MCA Grup) a crescut cu 5,6% fata de 2020. In contextul factorilor care ne influenteaza activitatea (al saselea val al pandemiei Covid-19, conflictul din Ucraina si cresterile preturilor materiilor prime), planul nostru este sa inregistram o usoara evolutie a cifrei de afaceri in 2022, fata de 2021. La realizarea acestor rezultate contribuie comercializarea de usi sectionale si de tip rulou (cu o pondere de 55% la cifra totala de afaceri), rulouri exterioare (30%), sisteme de actionare automata pentru porti liniare/batante (10%), copertine si pergole, grilaje metalice, precum si o varietate de produse din sfera inchiderilor industriale. Anul acesta ne-am propus sa ne concentram pe comercializarea de produse automatizate, de tip "inteligent". Interesul pentru aceste produse provine din zona rezidentiala, de pe pietele din Europa de Vest, unde atat conectarea la internet, cat si folosirea de solutii cu panouri fotovoltaice sunt tot mai mult apreciate.
- Cum se deruleaza activitatile de distributie ale firmei?
- Vanzarile MCA se realizeaza, atat la nivel national, cat si la export, prin intermediul unei retele proprii de distribuitori. Aproximativ 30% din cifra de afaceri este obtinuta din vanzarile de pe pietele externe, unde sunt livrate, in special, usi sectionale si rulouri exterioare.
- Ce estimari aveti in privinta evolutiei segmentelor specifice de piata?
- In contextul dificil mentionat anterior, este foarte greu de facut o prognoza pe termen lung. In presa, titlurile prognozeaza un razboi de uzura lung si o iarna 2022-2023 grea. In general, este bine sa te astepti la ce e mai rau si sa te bucuri cand lucrurile ies mai bine. Ar mai fi de mentionat faptul ca, in industria noastra, preturile la materiile prime evolueaza pe baza unor modele pe care nu am reusit sa le deslusim. Daca pe 7 martie 2022, pretul aluminiului pe LME ajunsese aproape de 4.000 USD/tona, in ianuarie 2021 acesta era in jurul valorii de 2.000 USD/tona, iar in august pretul a atins valoarea de aproximativ 2.500 USD/tona. Totusi, datorita proceselor tehnologice si timpilor de productie, preturile componentelor aprovizionate de noi sunt la niveluri maxime.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2022)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left