Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - RTH PROCONSTRUCT SRL
PAGINA PERSONALIZATA


RTH PROCONSTRUCT SRL

RTH PROCONSTRUCT SRL

Adresa: Soseaua Centurii 11, Bragadiru, Judet Ilfov
Telefon: (+40)213237523
Fax: (+40)213237523
Mobil: (+40)723112288
E-mail: office@rthc.ro
Web site: www.rthc.ro
Domenii: Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire | Usi de garaj
Descriere activitate
RTH - important producator si importator direct pentru toata gama de inchideri industriale si rezidentiale.
Prezentare companie/institutie
RTH investeste si anul acesta in dezvoltarea gamei de produse
 
 
 
 
 
 
Eugen Romascanu (42 de ani)
Functia/Firma: Managing Partner, RTH Proconstruct;
Experienta profesionala: 20 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Incepand din anul 2004, compania RTH Proconstruct, din Bucuresti, produce o gama extinsa de sisteme destinate zonei industriale si rezidentiale, fiind recunoscuta astazi pe piata de profil ca unul dintre cei mai importanti fabricanti de usi sectionale si de tip rulou, avand un spatiu de productie de 4.000 mp si peste 40 de angajati implicati in procesul de productie. Eugen Romascanu, Managing Partner in cadrul companiei, mentioneaza ca, in ultimii patru ani, cifra de afaceri a firmei s-a dublat, datorita preocuparii intense pentru imbunatatirea ofertei de produse si servicii pentru cele doua categorii majore de clienti - distribuitorii si firmele de constructii.
 
- Cum se caracterizeaza produsele aflate in portofoliul firmei, dar si cele mai noi modele disponibile?
- Pentru sectorul industrial producem usi sectionale, de tip rulou, armonice si culisante, automate, antifoc, precum si rampe de egalizare, hidraulice, de muchie, module si alte variante care acopera tehnica de incarcare. Totodata, comercializam sisteme de inchideri pentru acoperis, precum trape de fum, de ventilatie si de acces sau luminatoare. In domeniul rezidential, producem usi de garaj sectionale si de tip rulou si comercializam sisteme de automatizare pentru porti, bariere si usi de interior/exterior pentru case si apartamente. In 2022, ne-am concentrat pe extinderea gamei de produse industriale, in special pe segmentul de protectie la incendiu. Astfel, am lansat cortinele antifoc, care au diferite criterii specifice de rezistenta, respectiv varianta E120 (are etanseitate la foc timp de 120 de minute), modelul EW (cu performante de etanseitate si reducere a radiatiei termice) si EI120 (etanseitate si izolare termica, fara sistem de sprinklere). In 2023, intentionam sa dezvoltam sistemele de acoperis si produsele pentru zona «office», unde oferim usi din lemn cu tocuri de colt sau cu tocuri metalice imbracate, cu un design atractiv si o rezistenta crescuta la trafic intens. Recent, am infiintat chiar si o sectie specializata doar pe productia canaturilor de usi culisante automate, folosite ca usi de intrare in cladirile de birouri, benzinarii si mall-uri si, in acelasi timp, am observat o crestere a cererii pentru usile din industria agroalimentara si din sectorul medical.
- Descrieti serviciile pe care le puneti la dispozitia firmelor de constructii si care va diferentiaza pe piata de profil.
- Avem nu doar o gama extinsa de produse care raspunde oricarei solicitari, ci suntem prezenti si pe santiere, oferind consultanta tehnica gratuita pentru alegerea produselor si realizarea fronturilor de lucru. Ne-am remarcat pe piata prin termenul scurt de livrare, prin stocurile de marfa si prin faptul ca putem monta sistemele in orice oras din Romania cu echipele proprii de instalare, verificand si asigurand ulterior calitatea produselor comercializate.
- Detaliati cum decurg relatiile de colaborare cu distribuitorii.
- Ne-am concentrat mereu pe lucrurile care ii sprijina cu adevarat pe distribuitori in cresterea vanzarilor, cum ar fi gradul sporit de calitate, termenele scurte de livrare, suportul tehnic la instalare, transportul national si sustinerea financiara pentru proiecte.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie/Aprilie 2023)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left