Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 21 Octombrie 2019
TERAPLAST
PAGINA PERSONALIZATA

VELUX ROMANIA SRL

VELUX ROMANIA SRL
Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 40, Brasov, Judet Brasov
Telefon: 0268/402.740 , 0-8008-83589 (apel gratuit)
Fax: 0268/425.757
E-mail: romania@velux.com
Web site: www.velux.ro
Domenii: Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire
Descriere activitate
Comercializeaza ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor terasa, jaluzele, rulouri decorative si parasolare, produse de instalare si izolare termica, dispozitive de comanda si control.
Prezentare companie/institutie

Noua generatie de ferestre de mansarda VELUX - ideale pentru toate bugetele si dorintele

 
Grupul VELUX a lansat in 7 aprilie 2014 o gama complet noua a bine cunoscutelor ferestre de mansarda. Astfel, Grupul VELUX reuseste sa ofere clientilor cea mai vasta gama de produse de pe piata - ideale pentru toate locuintele, cerintele si bugetele. Cea mai cautata dimensiune de fereastra, 78x118cm, este oferita clientilor la vechiul pret de numai 199 euro fara TVA.
 
 
Avand un design nou, imbunatatit, ferestrele din noua generatie au un aspect modern si elegant. Fata de ferestrele din generatia anterioara, suprafata vitrata este cu pana la 10% mai mare, permitand accesul suplimentar al luminii naturale si al soarelui in interior. Pentru a creste gradul de izolare termica, noile produse sunt dotate cu un nou si inovator sistem izolator, care are ca rezultat un consum mai redus de energie si costuri mai mici la incalzire. Calitatea produselor a ramas o constanta, evidentiindu-se prin accentul pus pe detalii (ferestrele au manere cu design elegant, fabricate din zinc sau aluminiu, ramele exterioare au colturile rotunjite, aerodimanice etc.). Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile produselor VELUX din noua generatie.
 
Ferestre de mansarda mai bune la acelasi pret
Numarul mare de beneficii suplimentare incorporate nu se reflecta in preturile noilor ferestre de mansarda. Preturile de lista, recomandate distribuitorilor parteneri din intreaga tara, raman neschimbate fata de preturile generatiei anterioare de produse.
 
In Romania, noua generatie de ferestre de mansarda VELUX este disponibila si include sapte modele diferite de ferestre care sunt cuprinse in trei categorii de produse - Standard, Standard Plus si Premium - cea mai bogata gama de produse oferite de VELUX in cei 70 de ani de istorie.
 
Ca si pana acum, noile ferestre de mansarda VELUX sunt fabricate din lemn de cea mai buna calitate, fiind realizate printr-un proces care are un efect minim asupra mediului inconjurator.
 
Standard - calitate excelenta la un pret accesibil
Gama Standard de produse include varianta imbunatatita a celui mai popular model de fereastra VELUX folosit in Romania. Pentru a veni in intampinarea oricarei nevoi de utilizare, acest model este disponibil in doua variante: cu operare de sus si cu operare de jos. in ambele cazuri, ferestrele sunt prevazute cu un sistem de ventilare mai eficient, creat pentru situatiile in care ferestrele de mansarda sunt inchise. Ferestrele Standard au filtru de aer incorporat pentru a nu permite patrunderea insectelor si a prafului in locuinta, oferind un mediu de locuit mai sanatos.
 
Ca si noutate, noul model Standard cu operare de sus poate fi accesorizat ulterior cu sistemul VELUX INTEGRA®, care permite transformarea ferestrei intr-una electrica si actionarea ei confortabila de la distanta prin intermediul noii tablete de control, lucru care nu era posibil la ferestrele din generatia anterioara.
in tara noastra, cea mai cautata dimensiune din categoria Standard, 78x118 cm (latime x inaltime) este disponibila la pretul recomandat de 199 euro fara TVA.
 
Standard Plus – beneficii suplimentare
Categoria de ferestre de mansarda Standard Plus ofera avantajele categoriei Standard, dar si alte beneficii. Gama Standard Plus este, de asemenea, disponibila in doua variante: cu operare de sus si, o alta noutate, cu operare de jos, aceasta din urma fiind potrivita mansardelor cu parapet inalt.
 
Datorita noii garnituri suplimentare de etansare din jurul cercevelei si a inovatorului sistem izolator ThermoTechnology™, categoria Standard Plus ofera un grad de izolare si mai ridicat. Aceste ferestre sunt dotate cu geam interior laminat, ceea ce inseamna un grad si mai mare de siguranta si reducerea zgomotelor din exterior.
 
in plus, categoria Standard Plus include un tip de fereastra cu miez de lemn si suprafata alba, impermeabila, din poliuretan, care nu necesita intretinere, fereastra fiind ideala pentru spatii umede, precum bucatariile si baile.
 
in Romania, cea mai cautata dimensiune de fereastra de mansarda Standard Plus, 78x118 cm, este disponibila la pretul recomandat de 261 euro fara TVA.
 
Ferestre de mansarda Premium
Calitatea absoluta a ferestrelor de mansarda din noua generatie se regaseste in categoria Premium. Oferind toate beneficiile ferestrelor din categoria Standard Plus si chiar mai mult, gama Premium include atat modelul de fereastra cu dubla deschidere – de sus si de jos – cat si modelul INTEGRA® de fereastra, actionata prin intermediul unei tablete de control cu ecran tactil. Ambele ferestre Premium ofera un grad superior de izolare termica si confort in utilizare.
 
Noua tableta de control VELUX INTEGRA® controleaza modul de patrundere a luminii naturale si aerului proaspat prin simpla atingere, iar senzorul de ploaie incorporat va inchide automat fereastra la primul strop de ploaie.
 
Cea mai cautata dimensiune de fereastra de mansarda VELUX Premium, 78x118 cm, este disponibila la pretul recomandat de 439 euro fara TVA.
 
Toate produsele din noua generatie de ferestre VELUX pot fi vazute in premiera in perioada 10 - 13 aprilie in cadrul targului Ambient Expo, la Romexpo, pavilionul central.
 
Materiale de presa disponibile la VELUX Media Centre
Vizualizati si descarcati cele mai noi filme, fotografii si materiale de presa la VELUX Media Centre, accesand press.velux.com. Aici va puteti inscrie la noutatile VELUX.
 
 
Despre compania VELUX
 
VELUX este o companie daneza infiintata pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, de a asigura lumina naturala, aer proaspat si calitate vietii oamenilor.
In prezent, aceste trei beneficii se regasesc in milioane de case din intreaga lume.
 
Numele VELUX deriva din doua cuvinte, VEntilatie si LUX (termenul latin pentru lumina), fiind marca inregistrata inca din anul 1942. Astazi, dupa mai mult 70 de ani de la instalarea primei ferestre de mansarda intr-o scoala din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat dar valorile au ramas aceleasi. inca de la inceput, VELUX si-a propus sa fie o companie model, care fabrica produse folositoare oamenilor si care isi trateaza clientii si furnizorii intr-un mod exemplar.
 
Prin produsele inventate si dezvoltate in ultimii 70 de ani, contribuim la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuintele sustenabile – cunoscuta sub denumirea de Casa Activa – ce presupune construirea de cladiri care produc mai multa energie decat consuma, asigurand in acelasi timp un mediu mai sanatos, mai curat si mai sigur.
 
Prezenti pe piata din Romania de 17 ani, comercializam cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor terasa, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, produse de instalare si izolare termica, dispozitive de comanda si control. Produsele VELUX disponibile in Romania sunt utile pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, publice sau private, si sunt comercializate exclusiv prin reteaua nationala de distribuitori specializati in domeniul materialelor de constructii.
 
Contact
Madalina Petrescu, Marketing & Design Manager
VELUX Romania S.R.L.
Telefon: + 40 268 40 27 23
E-mail: romania.marketing@velux.com
 

Lucrari de referinta

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ghid_montaj
athena_370px

Autentificare

Revista Fereastra editia nr. 146 (Octombrie 2019)
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
SIMONSWERK
23 oct 2019 Smart Governance for S... Bucuresti, RO
23 oct 2019 SMART Cities of Romani... Bucuresti, RO
24 oct 2019 7th Annual EuropaPrope... Warszawa, PL
24 oct 2019 URBAN-INCERC - Conferi... Cluj Napoca, RO
24 oct 2019 SAP NOW: Explorati vii... Bucuresti, RO
25 oct 2019 DEVO - Large Developer... Bucuresti, RO
28 oct 2019 Pria Fire Safety of Bu... Bucuresti, RO
30-03 nov 2019 INDAGRA - Targ interna... Bucuresti, RO
31 oct 2019 Industry Expo & B2B Me... Arad, RO
04-08 nov 2019 BATIMAT Paris, FR
05-08 nov 2019 DEMO Metal Brasov, RO
06-07 nov 2019 RoBuild - Conferences ... Bucuresti, RO
06-07 nov 2019 Architect@work Munich, DE
07 nov 2019 PREFBETON: Solutii pre... Bucuresti, RO
07 nov 2019 PPTT: Specialistii fer... Cluj-Napoca, RO
14 nov 2019 SEMINAR PFEIFER - Stru... Cluj-Napoca, RO
25-28 nov 2019 THE BIG 5 - Internatio... Dubai, SA
28-29 nov 2019 Conferinta EUROCONSTRU... Warsovia, PL
28-29 nov 2019 RENEXPO InterHydro Salzburg, AT
28 nov 2019 PPTT: Specialistii fer... Bucuresti, RO
04-05 dec 2019 Architect@work Düsseldorf, DE
04 dec 2019 GALA FPSC: Star Constr... Bucuresti, RO
14-18 ian 2020 SWISSBAU Basel, CH
15-17 ian 2020 POLYCLOSE - Ferestre s... Gent, BE
04-07 feb 2020 BUDMA - Construction a... Poznan, PL
06-09 feb 2020 BAUEN & Wohnen Salzburg, AT
11-13 feb 2020 digital BAU: Solutii d... Koln, GE
18-21 feb 2020 BAUTEC Berlin, DE
20-23 feb 2020 BAUEN & Energie Viena, AT
25-28 feb 2020 Bulgaria Building Week Sofia, BG
26-29 feb 2020 IBF - Targul Internati... Brno, CZ
29-08 mar 2020 BATIBOUW - Exhibition... Bruxelles, BE
04-07 mar 2020 PENCERE - Instanbul Wi... Instanbul, TR
04-07 mar 2020 DOOR EXPO Instanbul, TR
04-06 mar 2020 WORLD Sustainable Ener... Wels, AT
04-07 mar 2020 EURASIA Glass Fair Instanbul, TR
06-08 mar 2020 Energiesparmesse World... Wels, AT
08-13 mar 2020 LIGHT & BUILDING - Teh... Frankfurt, DE
17-20 mar 2020 MOSTRA CONVEGNO Expoco... Milano, IT
18-21 mar 2020 FENSTERBAU FRONTALE - ... Nürnberg, DE
20 mar 2020 15th Annual EuropaProp... Bucuresti, RO
21-25 mar 2020 SaMoTer 2020 - Târg d... Verona, IT
01-05 apr 2020 CONSTRUMA - Echipament... Budapesta, HU
07-09 apr 2020 S-E European Exhibitio... Sofia, BG
09-12 apr 2020 ROMTHERM - Expozitie ... Bucuresti, RO
09-12 apr 2020 MOBILA Expo 2020 Bucuresti, RO
09-12 apr 2020 CONSTRUCT-AMBIENT EXPO... Bucuresti, RO
16-19 apr 2020 DOOR FAIR Istanbul, TR
21-24 apr 2020 PAINT EXPO Karlsruhe, DE
04-08 mai 2020 IFAT worldwide Munchen, DE