Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
Home
GEALAN deschide showroom si estimeaza vanzari de 25 milioane euro in 2020
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 21 Oct 2020 08:53
GEALAN, unul dintre cei mai importanti producatori de profile din PVC din Europa, anunta des-chiderea unui showroom in Bucuresti. Dedicata profesionistilor si specialistilor, locatia va gazdui nu numai cele mai noi produse GEALAN, dar si evenimentele din cadrul Academiei GEALAN.
Intr-o cladire nou renovata si perfect adaptata necesitatilor curente, showroom-ul GEALAN se desfasoara pe o suprafata de peste 300 mp, in B-dul Iuliu Maniu, nr. 612-614. Producatorii de tamplarie si arhitectii vor putea vedea toate produsele companiei, de la ferestre, usi de intrare si usi culisante, la sisteme de ventilatie. Toate sistemele inovatoare GEALAN, precum Kubus, Smoovio, suprafetele unice Acrylcolor sau Realwood, dar si sistemul de ventilatie Caire si cel antiefractie Sense vor putea fi testate in noua locatie.
Construit ca un sistem de referinta pentru industrie, dar si clienti, noul showroom vine in com-pletarea eforturilor de comunicare si educare ale GEALAN. Alaturi de sfaturile specialistilor din locatie, seminariile si instrumentele digitale, spatiul din Iuliu Maniu va fi mereu la indemana specialistilor.
Noul showroom va fi de asemenea gazda seminariilor din cadrul GEALAN Academy, un program special si amplu de dezvoltare profesionala, ce prezinta o noua imagine despre solutiile si inova-tiile GEALAN. Programul a debutat in 2019 cu doua seminarii tehnice la Bucuresti si Cluj in care s-a discutat tema montajului tamplariei din PVC. Cu peste 150 de participanti, reprezentand 50 de parteneri GEALAN, acestea au contribuit semnificativ la cresterea calitatii lucrarilor din piata.
 
rehau
2021-video-fer
SISECAM
RT
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza