Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 06 Iulie 2022
2022-FensterbauFrontale
Home
HT Troplast AG va detine 5% din piata chineza a profilelor din PVC
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 10 Iun 2003 11:30
Conform unui studiu realizat de specialistii companiei HT Troplast AG pe piata chineza, cererea de profile din PVC pentru ferestre a crescut de la 200 mii tone in 1998 la 530 mii tone anul trecut. Grupul german a deschis recent o unitate de extrudare a profilelor Kommerling in orasul Tianjin din China. Localitatea are 10 milioane de locuitori, fiind situata langa Beijing. Oficialii companiei HT Troplast afirma ca, in fiecare an, circa 2 milioane de tone de extrudate din PVC sunt utilizate in industria de constructii din China. Pentru urmatorii 5 ani, noua fabrica va permite atingerea unei cote de 5% la vanzarile de profile din PVC pe piata chineza. HT Troplast AG este membra a grupului Rutgers, lider mondial in prelucrarea materialelor plastice pentru industria de constructii. Gama de produse include de la profile pentru tamplarie si folii pentru sticla plana (laminata), pana la spume si membrane pentru diverse aplicatii.

Tamplaria din PVC a atins 45 milioane mp
Profilele din PVC sunt apreciate in China, unde au atins o cota de piata de 23% (45 milioane mp), fiind in crestere de peste sapte ori in ultimul deceniu. Pana in 2010 analistii apreciaza o dublare a cererii de tamplarie din PVC. In ultimii ani, au fost investite circa 1,2 miliarde de dolari pentru constructia de unitati de extrudare a profilelor din PVC. Majoritatea grupurilor internationale produc deja in China, iar potentialul de dezvoltare a pietei ramane foarte mare. Ferestrele din otel si aluminiu sunt utilizate la scara larga pentru constructiile nerezidentiale, insa PVC-ul este preferat la locuinte.
 
Meesenburg
rehau
SISECAM
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
MAI 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp
DECEUNINCK

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE