Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - KRONLUX aniverseaza 20 de ani de ferestre de mansarda FAKRO in Romania
KRONLUX aniverseaza 20 de ani de ferestre de mansarda FAKRO in Romania
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 30 Nov 2022 06:10
Reprezentanta grupului Fakro in Romania, compania Kronlux FM (Brasov), aniverseaza anul acesta 20 de ani de cand si-a lansat gandurile si faptele sub cele doua fraze devenite deja celebre - “Fakro, modul natural de a imbratisa lumina” si “Fakro, bucuria de a trai la mansarda”.
„Sarbatorim cei 20 de ani de ferestre de mansarda FAKRO pe piata din Romania si stim foarte bine ca aceasta aniversare nu ar fi fost posibila fara partenerii nostri - pe de-o parte arhitectii si constructorii (cei care au redefinit si remodelat visurile oamenilor), precum si comerciantii (cei care au promovat indrazneala si excelenta; iar pe de alta parte utilizatorii/ clientii finali (cei care au aratat increderea si indrazneala de a imbratisa viitorul). Sunt 20 de ani in care am spart monopoluri, am redefinit standarde si ne-am straduit din rasputeri sa fim responsabili.
Am decis sa sarbatorim impreuna cu toti partenerii nostri printr-o serie de evenimente, sub sloganul «20 de ani de ferestre de mansarda FAKRO in Romania», in cadrul carora am organizat promotii si am oferit discounturi speciale pentru toti cei care imbratiseaza intr-un fel sau altul, FAKRO”, au precizat reprezentantii Kronlux FM.
Grupul FAKRO, unul dintre liderii mondiali ai productiei de ferestre de mansarda, care si-a facut din calitate un scop, iar din multumirea clientilor din intreaga lume o misiune, a fost inclus in 2021 in topul celor mai de succes companii poloneze pe plan mondial. „Desemnarea marcii FAKRO ca ambasador al economiei poloneze in strainatate ne aduce multa bucurie, pentru ca rezultatele eforturilor noastre sunt masurabile si pe deplin apreciate. Faptul ca FAKRO are atat de mult succes pe piata internationala nu este o coincidenta, ci este rezultatul multor ani de munca si de dezvoltare, eforturile regasindu-se in produsele noastre, de inalta calitate. Toata echipa FAKRO a contribuit la accest succes si, trebuie subliniat, aceasta distinctie apartine tuturor angajatilor”, a subliniat Janusz Komurkiewicz, reprezentantul grupului. Informatii suplimentare, la www.fakro.ro 
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left