Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - KRONLUX: Eficienta energetica este una dintre prioritatile producatorului FAKRO
KRONLUX: Eficienta energetica este una dintre prioritatile producatorului FAKRO
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 01 Sep 2023 06:10
Firma Kronlux FM (din judetul Brasov), reprezentanta pe piata nationala a grupului polonez FAKRO, specializat in productia de ferestre de mansarda, a inclus la nivelul lui 2023, in oferta proprie, ferestrele de mansarda eficiente energetic, electrice, alimentate cu energie solara, fara a fi necesara conexiunea la sistemul electric clasic al locuintei.
„Una dintre prioritatile producatorului FAKRO in procesul de productie a ferestrelor de mansarda este reprezentanta de eficienta energetica. Design-ul special al ferestrelor FTT U8 Thermo, cu un coeficient de transfer termic Uw = 0.58 W/mpK, face ca acestea sa fie unele dintre cele mai eficiente ferestre de mansarda cu un singur pachet de geam termoizolant, din punct de vedere energetic. Dotarea ferestrelor de mansarda FAKRO cu clapeta de aerisire automata V40P ofera cantitatea optima de aer proaspat in mansarda si protejeaza impotriva racirii incaperii, in timp ce sistemul special topSafe de consolidare a structurii si a feroneriei ferestrelor de mansarda sporeste semnificativ gradul de protectie impotriva efractiei si protejeaza impotriva caderilor accidentale in timpul lucrarilor la acoperis. Am decis sa extindem permanent gama de produse pentru casele eficiente energetic si «inteligente», intrucat am observat ca beneficiarii romani opteaza tot mai des pentru calitate si pentru ferestrele de mansarda foarte performante, pentru ferestrele de acoperis tip terasa sau pentru solutiile speciale. Consideram ca aceasta tendinta se va accentua odata cu actualizarea normelor privind calitatea constructiilor, motiv pentru care incercam sa oferim produse care raspund celor mai exigente cerinte. Pana in 2022 inclusiv, piata nationala de tamplarie a avut o evolutie optima, insa, incepand din primele luni ale anului 2023, s-au resimtit tot mai mult efectele latente ale pandemiei si, mai ales, ale razboiului din Ucraina. Cu toate acestea, in ultimele doua-trei luni, am observat o revenire a vanzarilor, astfel, situatia de la inceputul anului in curs reechilibrandu-se”, a declarat Ana Maria Opris, specialist de marketing in cadrul Kronlux FM. Informatii suplimentare, la www.kronlux.ro si www.fakro.ro 
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left