Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - KRONLUX FM: Fiabilitatea produselor este obiectivul principal al grupului FAKRO
KRONLUX FM: Fiabilitatea produselor este obiectivul principal al grupului FAKRO
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 05 Iul 2023 06:00
Piata constructiilor din Romania a avut o evolutie optima pana in ultimul an, insa, cu precadere in ultimele 2-3 luni se simt tot mai mult efectele latente ale pandemiei (abia in prezent incheiata oficial) si, mai ales, ale conflictului din Ucraina, dupa cum precizeaza Ana Maria Opris, specialist de marketing in cadrul Kronlux FM. „Aceste efecte s-au materializat prin cresteri masive de pret, lipsa unor produse importante din depozitele de materiale de constructii si, nu in ultimul rand, prin instalarea unui climat de neincredere si nesiguranta in mediul de afaceri. Ramanem insa increzatori si ne straduim din rasputeri pentru a mentine preturi corecte pentru produsele si serviciile FAKRO, pentru care suntem distribuitor unic pe piata din Romania. Grupul FAKRO - unul dintre liderii mondiali in domeniul productiei ferestrelor de mansarda - si-a setat ca prioritate «efectul» produselor sale fata de piata, acestea fiind necesar sa raspunda standardelor internationale de sanatate, siguranta si impact asupra mediului. Strategia de dezvoltare a grupului are astfel in vedere diverse criterii precum ecologia, eficienta energetica si «casele inteligente». Cu scopul de a oferi case aerisite si calduroase, FAKRO a introdus in procesul de fabricatie solutii inovatoare cum sunt clapetele de aerisire automate precum si cea mai «calduroasa» fereastra de mansarda cu un singur pachet de geam termoizolant - FTT U8 Thermo. Gama de produse pentru «case inteligente» si eficiente energetic se extinde permanent. Anul acesta introducem pe piata din Romania ferestrele de mansarda electro cu modul SOLAR care nu necesita o conexiune la reteaua electrica a casei.
Materialele folosite la fabricarea ferestrelor de mansarda precum lemnul de pin (obtinut din zone cu exploatare responsabila a padurilor), sticla, profilele din PVC sau componentele din aluminiu si otel pot fi refolosite in proportie de 100%’’, a adaugat reprezentanta firmei. Informatii suplimentare, la www.fakro.ro si www.kronlux.ro 
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left