Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - KRONLUX: Produsele FAKRO se afla in 600 de puncte de vanzari din tara
KRONLUX: Produsele FAKRO se afla in 600 de puncte de vanzari din tara
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 08 Aug 2023 06:06
Distribuitorul unic pe piata din Romania al ferestrelor de mansarda FAKRO, fabricate in Polonia, compania Kronlux FM, din Brasov, mizeaza anul acesta pe o mentinerea rezultatelor financiare dupa ce a incheiat anul precedent cu o cifra de afaceri in valoare de 26,5 milioane de lei, dupa cum precizeaza Ana Maria Opris, specialist de marketing in cadrul firmei.
- Care sunt obiectivele centrale ale strategiei de afaceri vizate pentru 2023 la nivelul grupului FAKRO?
- Grupul FAKRO - unul dintre liderii mondiali in domeniul productiei ferestrelor de mansarda - si-a setat ca prioritate „efectul” produselor sale fata de piata, acestea fiind necesar sa raspunda standardelor internationale de sanatate, siguranta si impact asupra mediului. Strategia de dezvoltare a grupului are, astfel, in vedere diverse criterii precum ecologia, eficienta energetica si „casele inteligente”. Cu scopul de a oferi locuinte aerisite si calduroase, FAKRO a introdus in procesul de fabricatie solutii inovatoare cum sunt clapetele de aerisire automate precum si cea mai „calduroasa” fereastra de mansarda cu un singur pachet de geam termoizolant - FTT U8 Thermo. Gama de produse pentru „case inteligente” si eficiente energetic se extinde permanent. De exemplu, anul acesta, noi vom introduce pe piata din Romania ferestrele de mansarda electrice, alimentate cu energie solara si care nu necesita o conexiune la reteaua electrica a casei. Productia ferestrelor de mansarda FAKRO a fost demarata in anul 1991, in localitatea Nowy Sącz, din Polonia, iar in prezent FAKRO este unul dintre liderii mondiali ai domeniului.
- Ce masuri de sustenabilitate sunt implementate de catre FAKRO?
- Cel mai important aspect legat de sustenabilitate in activitatea FAKRO vizeaza materialele utilizate la fabricarea ferestrelor de mansarda. Astfel, lemnul de pin (obtinut din zone cu exploatare responsabila a padurilor), sticla, profilele din PVC sau componentele din aluminiu si otel pot fi refolosite in proportie de 100%.
- Cum caracterizati evolutia pietei nationale de profil?
- Piata constructiilor din Romania a avut o evolutie optima pana in ultimul an, insa, cu precadere in ultimele 2-3 luni se simt tot mai mult efectele latente ale pandemiei (abia in prezent incheiata oficial) si, mai ales, ale conflictului din Ucraina. Aceste efecte s-au materializat prin cresteri masive de pret, lipsa unor produse importante din depozitele de materiale de constructii si, nu in ultimul rand, prin instalarea unui climat de neincredere si nesiguranta in mediul de afaceri. Ramanem insa increzatori si ne straduim din rasputeri pentru a mentine preturi corecte pentru produsele si serviciile FAKRO.
- Care este structura ariei de distributie in Romania?
- Comercializam ferestrele de mansarda FAKRO exclusiv prin intermediul retelei proprii de distribuitori, tot mai solida, de la un an la altul. Vom continua sa acordam o atentie deosebita intretinerii si consolidarii acestei retele de parteneri, in prezent, produsele FAKRO putand fi gasite in peste 600 de puncte de vanzare din tara.
      
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left