Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home
LORENZO: Obiectiv de extindere nationala a retelei de distributie
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 11 Mar 2013 13:06
Firma Lorenzo Grup, specializata in promovarea de solutii complete in domeniul fatadelor cortina si a tamplariei din aluminiu (usi, ferestre glisante, obloane), in calitate de reprezentanta autohtona a grupului Kurtoglu Aluminyum – Turcia, si-a stabilit ca principale obiective pe termen scurt/mediu consolidarea si extinderea la nivel national a retelei de distributie, precum si cresterea notorietatii marcii. Aceste masuri continua planul initiat in 2012, care a presupus dezvoltarea unui departament profesionist de marketing-vanzari si a serviciilor acordate colaboratorilor.
 
Ahmet Yetim, director general si presedinte al Lorenzo Grup: „In 2012, intrucat am reusit sa anticipam cererea pietei de sisteme complexe si de calitate, departamentele tehnic si de marketing s-au axat preponderent pe promovarea ofertei extinse de repere din aluminiu, dintre care s-au remarcat seriile cele mai noi si sistemele de obloane si de balustrade din acest material usor. In oferta generala a companiei se regasesc: gama BRL - LorenzoLine care include profile pentru realizarea de tamplarie, pereti cortina si a sistemelor antiinsecte (detine o cota de 70% din vanzarile totale), Lorenzobond care cuprinde materiale compozite din aluminiu pentru placari cladiri si Aluteams (25%), reprezentand accesorii pentru profile. In domeniul seriilor propriu-zise, 70% dintre acestea sunt destinate realizarii de ferestre/usi din aluminiu si 30% pentru pereti cortina. Pe fondul evolutiei optime a cererii pentru accesorii si a promovarii noilor produse din oferta, in 2012 am consemnat o crestere de 17% a cifrei de afaceri, fata de nivelul inregistrat in 2011. Pentru 2013, avand in vedere ca evolutia economiei romanesti ne influenteaza activitatea, ne-am propus o stabilizare a incasarilor cel putin la nivelul anului 2012, incercand a depasi acest target. Consideram ca vom reusi sa indeplinim acest obiectiv, intrucat dispunem de o gama diversa de produse, asiguram un raport optim calitate-pret pentru toate sortimentele din oferta si avem capacitatea de a efectua livrari rapide. Printre cei mai importanti parteneri cu care colaboram se afla si societatile PMS International, Unik Modern si Sunny Plast”.
 
TSV
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza