Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - METGLASS deschide showroom in Bistrita si estimeaza crestere de 50% in 2024
METGLASS deschide showroom in Bistrita si estimeaza crestere de 50% in 2024
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 16 Apr 2024 06:15
In inima judetului Bistrita-Nasaud, compania METGLASS marcheaza un nou pas inainte in angajamentul sau neclintit pentru inovatie si excelenta, cu inaugurarea unui showroom de 200 mp, ce promite sa redefineasca standardele in domeniul designului ferestrelor si usilor termoizolante, dupa cum precizeaza reprezentantii firmei.
„Recent finalizat, acest spatiu ultramodern nu este doar un punct de atractie in Bistrita, ci si o declaratie a ambitiei METGLASS de a aduce consumatorilor acces direct la cele mai noi tehnologii. Echipat cu o gama larga de produse - de la ferestre si usi de intrare, inclusiv inovatoarele usi tip PIVOT, pana la sisteme de umbrire si solutii smart house avansate - noul showroom a primit rapid recunoastere pe piata nationala, consolidandu-se ca unul dintre cele mai prestigioase spatii de prezentare din intreaga tara. In continuare, avem planuri ambitioase de expansiune si ne propunem sa deschidem noi showroom-uri in Cluj-Napoca si Targu Mures, extinzand astfel reteaua de acces la solutiile de top pentru clientii din Romania. In prezent, realizam livrari nu doar prin intermediul showroom-ului propriu din Bistrita, ci si prin colaborari solide cu dezvoltatori imobiliari, arhitecti, designeri, precum si printr-o retea de parteneri distribuitori din Romania si Europa, acoperind, astfel, o piata extinsa. Ne mandrim cu un portofoliu divers si inovator, ce include ferestre din PVC, ansambluri termoizolante si pereti cortina din aluminiu, ferestre din lemn placate cu aluminiu si usi exclusiviste din aluminiu, alaturi de pergole bioclimatice din aluminiu si solutii inovatoare de tip «smart home», demonstrand un angajament catre calitatea premium si designul exceptional. Cu o crestere constanta pe segmentul usilor speciale, ne distingem ca distribuitor exclusiv in Romania pentru firma TEHNI (Grecia), consolidandu-ne pozitia pe segmentul mediu spre premium al pietei, cu o cerere in ascensiune pentru ansamblurile de lux. Pentru anul in curs, anticipam o crestere impresionanta a cifrei de afaceri, confirmand astfel tendinta pozitiva a performantei financiare proprii. Mai exact, estimam obtinerea unei cresteri de 50% fata de anul precedent, subliniind optimismul si viziunea companiei pentru viitor”, a spus Ovidiu Morar, General Manager al METGLASS. Informatii suplimentare, la www.metglass.ro si www.qdoors.ro 
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left