Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home
ORBANSOFT: Proiecte de dezvoltare a programului Fenestra 2000
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 05 Apr 2012 09:22
 
Compania Orbansoft colaboreaza in prezent cu aproximativ 1.400 de parteneri, dintre care, aproape 700 de utilizatori sunt inscrisi pe site-ul firmei si primesc periodic informatii legate de programul „Fenestra 2000”. Principalele dificultati pe care conducerea firmei a declarat ca le intampina sunt legate de diversitatea solutiilor tehnice adoptate de producatori si de furnizorii de sisteme de profile sau de feronerie. Astfel, din dorinta de a reduce preturile ferestrelor comercializate, aproape fiecare utilizator solicita alta solutie tehnica, presupunand elaborarea de solutii personalizate pentru fiecare utilizator in parte.
 
Orban Janos, director general al Orbansoft: „Principalul program pe care il comercializam este «Fenestra 2000» - destinat ofertarii si/sau productiei de tamplarie termoizolanta - disponibil in mai multe variante din punct de vedere al costurilor de achizitie si care poate fi, de asemenea, inchiriat. Anul acesta am lansat o versiune gratuita a acestui software, ce se poate descarca din cadrul site-ului nostru si ce contine toate functiile unui program de ofertare, fiind, astfel, utilizabil pentru elaborarea cotatiilor. De asemenea, dorim sa continuam dezvoltarea «Fenestra 2000» prin realizarea unui program de gestiune a stocurilor si a unui modul de planificare si urmarire a materialelor si a productiei - pentru intreg atelierul sau pentru un anumit schimb. Totodata, intentionam sa imbunatatim relatiile de colaborare cu beneficiarii, precum si calitatea serviciului de asistenta tehnica, toti colaboratorii Orbansoft dispunand, in prezent, de acces online gratuit la actualizarile programului si pot primi notificari despre modificarile si noutatile aparute. Un alt obiectiv pe care il avem in vedere pentru 2012 consta in organizarea de seminarii online, prin care utilizatorii sa participe la instruiri periodice, folosind calculatorul si fara a fi nevoie sa se deplaseze. Actualizari importante ale variantelor software au fost realizate si in 2011. Astfel, am definitivat varianta «Fenestra 2000 Net» pentru facilitatea configurarii retelelor de dealeri sau de magazine de prezentare, care permite instalarea unui numar mare de licente de ofertare, ce pot fi controlate prin internet de catre producator. Am investit in acest proiect, intrucat am observat o tendinta accentuata a fabricantilor de tamplarie termoizolanta de a lucra cu revanzatori si de a coordona retele de dealeri. In acelasi timp, pentru companiile specializate in productie care doresc sa gestioneze comenzile revanzatorilor am realizat sistemul «Fenestra 2000 Control», care realizeaza o legatura permanenta intre acestia. Aplicatia permite, astfel, preluarea comenzilor prin internet si, imediat dupa aprobarea lor, integrarea in sistemul de gestionare si urmarire realizat de modulul «Managementul proiectelor». Acesta are capacitatea ca, pe langa urmarirea stadiilor de realizare a comenzilor, sa gestioneze evidenta documentelor electronice, cum ar fi: oferte trimise clientilor, contracte incheiate, facturi, procese-verbale, fise de masuratori etc.”.
 
 
2021-video-fer
TSV
rehau
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza