Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
PAGINA PERSONALIZATA


CORTIZO ROMANIA

CORTIZO ROMANIA

Adresa: Str. Ithaca nr.. 526, Bolintin deal, Judet Giurgiu
Telefon: 0246/708.266
Fax: 0246/708.266
E-mail: bucuresti@cortizo.com
Web site: www.cortizo.com
Domenii: Profile aluminiu & materiale pentru placari
Descriere activitate
Sisteme de aluminiu pentru arhitectura
Prezentare companie/institutie
CORTIZO anunta majorari de peste 50% ale rezultatelor din Romania
 
 
 
 
 
 
 
 
Daniel Dragomir
Functia/Firma: director de vanzari Cortizo.
 
Furnizorul iberic Cortizo - specializat in productia de profile de aluminiu pentru aplicatii arhitecturale si raportand o cifra de afaceri de peste 554 milioane de euro - detine noua centre de productie, 31 de unitati de distributie si logistica, fiind prezent, prin intermediul subsidiarelor proprii, in 31 de tari de pe intregul mapamond. In Romania compania activeaza prin centrele logistice din Timisoara, Cluj-Napoca, Bacau si Bucuresti.
 
- Cum se deruleaza, la momentul actual, operatiunile din Romania?
- Compania noastra a inregistrat pe plan local o crestere puternica in ultimul an. Aceasta s-a intamplat din mai multe motive: deschiderea de noi spatii comerciale, introducerea de produse special concepute pentru exportul de ferestre in toata Europa de Vest si cresterea cererii clientilor existenti. Toate cele mentionate anterior s-au reflectat in cifra de afaceri. Astfel, in 2018 am inregistrat vanzari pe piata romaneasca in valoare de 11 milioane de euro, ceea ce a reprezentat o crestere de peste 52% fata de exercitiul financiar precedent.
- Cum decurg relatiile profesionale cu partenerii locali?
- „Fatadierul” roman - pentru a denumi asa companiile autohtone specializate in productia si instalarea de pereti cortina - este foarte tehnic, ceea ce duce la minimizarea problemelor de fabricatie si de montaj care pot aparea. Exista, de asemenea, o legatura foarte stransa intre clienti si departamentul nostru tehnic, in vederea rezolvarii oricarei neintelegeri cu privire la aceste aspecte. In prezent, clientii solicita, in principal, sistemul batant COR 70 Industrial, la care se adauga gama noastra de pereti cortina, seriile glisante cu ridicare etc.
- Detaliati succint planurile de dezvoltare si investitii pe termen scurt si mediu.
- In perioada imediat urmatoare vom deschide un nou centru logistic si de distributie in Romania. Acesta va fi echipat cu un depozit inteligent, incluzand stocuri suficiente de profile brut si finite, paneluri compozite, accesorii etc. De asemenea, ansamblul va cuprinde un showroom de mari dimensiuni, iar acolo va activa inclusiv un departament tehnic ce isi va oferi serviciile de suport si consultanta arhitectilor si clientilor nostri din zona.
- Ce prognoze aveti referitor la piata pe care activati, in contextul actual al globalizarii afacerilor?
- Cererea de pe piata de profil se indreapta tot mai pregnant catre ansambluri de tamplarie termoizolanta caracterizata printr-o de calitate superioara, cu tot ceea ce inseamna aceasta - si anume: excelente performante termice si acustice, design special caracterizat prin linii minimaliste, suprafete vitrate generoase si o sectiune vizibila limitata a profilelor. Compania noastra are in portofoliul de produse o gama larga de solutii care se adapteaza in mod optim acestor tendinte, ceea ce ne determina sa fim optimisti in legatura cu perspectivele de dezvoltare accelerata a operatiunilor in perioada urmatoare.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie-Aprilie 2019)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza