Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - INDEX COMPANII - WEISS PROFIL SRL
PAGINA PERSONALIZATA


WEISS PROFIL SRL

WEISS PROFIL SRL

Adresa: Sos. Alexandriei nr. 66, Bragadiru, Judet ILFOV
Telefon: 021/467.02.35
Fax: 021/467.02.35
E-mail: weissprofil@gmail.com
Web site: www.weissprofil.bg
Domenii: Profile din PVC | Profile aluminiu & materiale pentru placari
Descriere activitate
Sisteme din PVC si aluminiu pentru ferestre si usi.

Prezentare companie/institutie
WEISS PROFIL: Nivelul pietei nationale a profilelor din PVC s-a mentinut
 
 
 
 
 
 
Mehmet Hyusein (42 de ani)
Functia/Firma: director executiv, Weiss Profil;
Experienta profesionala: 21 de ani in domeniul sistemelor pentru tamplaria termoizolanta.
 
Reprezentanta autohtona a grupului Weiss - Bulgaria, activ pe piata interna­tionala din anul 2006, inten­tio­neaza sa construiasca in Romania un nou centru logistic in localitatea Magurele din judetul de resedinta - Ilfov. Directorul executiv al companiei Weiss Profil, Mehmet Hyusein, precizeaza ca noul centru va avea o suprafata de 2.000 mp, se afla in prezent in curs de proiectare si va fi construit pe un teren care a fost deja deja achizitionat.
 
- Cum a evoluat activitatea proprie in ultima perioada?
- In 2020, numarul de clienti care fac achizitii directe din Romania, dar si al zonelor noi de distributie a crescut cu aproximativ 5%, in total fiind inregistrata o usoara sporire a incasarilor. Pentru 2021 estimam, chiar si in actualul context, al pandemiei, obtinerea unei majorari de cel putin 10% a cifrei de afaceri in raport cu valoarea de 9,7 milioane de lei din 2020 si 2019. Vizasem un procent similar de crestere si in 2020, dar anul acesta estimam ca vom reusi sa il atingem. Tot pentru 2021, ne-am propus sa ne extindem in teritoriu si sa accesam noi zone de distributie, in conditiile in care livrarile la nivel national se realizeaza uniform in toate zonele in care suntem prezenti. Livrarile se realizeaza atat prin intermediul celor trei depozite Weiss Profil din Bucuresti, Cluj-Napoca si Constanta, cat si prin parteneriate specializate. Nivelul pietei nationale s-a mentinut pana in acest moment si nu am inregistrat semnale care sa indice o scadere.
- Care sunt noutatile ofertei proprii din anul 2021?
- La finalul acestui an, urmeaza sa lansam un profil din PVC cu 7 camere de izolare si cu o adancime constructiva de 82 de mm, care se afla in prezent in faza de implementare la nivel de grup. Gama proprie de produse include profile din PVC (cu o pondere de 80% din vanzarile totale), armaturi (7%), feronerie si accesorii (5%), precum si sisteme din aluminiu si materiale de tip bond, marca Weissbon. Dintre acestea, ne vom axa si anul acesta in principal pe comercializarea profilelor din PVC pe care le producem noi. Pe acest segment de activitate, comercializam seriile WP 3000 (tricamerale), WP 5000 (pentacamerale) si WP 6000 (cu 6 camere), dar si doua subgrupe (WP 3035 si WP 5035), destinate proiectelor de reabilitare termica.
- Precizati care au fost masurile adoptate pentru a contracara efectele crizei sanitare mondiale.
- In 2020, criza sanitara ne-a afectat destul de putin activitatea, pentru ca in fiecare unitate proprie, am implementat masuri de distantare fizica, cu utilizarea tuturor tehnicilor necesare de protectie si reguli mult mai stricte pentru igienizarea locurilor comune. De asemenea, am incercat sa accesam si masurile de sprijin acordate de autoritati prin programul IMM Invest, insa, intrucat acesta nu s-a concretizat, am suportat cheltuielile tot noi. Am implementat un program de lucru in ture, iar o parte din personal a inceput sa lucreze de acasa. In ceea ce priveste relatile de afaceri cu partenerii, am redus numarul intalnirilor fizice oricand s-a putut si le-am inlocuit cu mijloace de comunicare online.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie-Aprilie 2021)

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left