Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REYNAERS va livra ferestre si usi premium pentru dezvoltarea Amber Forest
REYNAERS va livra ferestre si usi premium pentru dezvoltarea Amber Forest
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 22 Feb 2022 13:04
Alesonor, dezvoltatorul primei suburbii complete - Amber Forest, anunta incheierea unui parteneriat cu Reynaers Aluminium Romania pentru furnizarea de solutii de tamplarie premium pentru usi si ferestre - Reynaers Masterline 8 High Isolation, cel mai recent sistem dezvoltat in cadrul companiei care inglobeaza tehnologia de inalta generatie, pentru un plus de eficienta energetica si functionalitate.
Parteneriatul sustine obiectivele dezvoltatorului Alesonor de a livra locuintele verzi Amber Forest (atat vilele, cat si apartamentele), la cel mai inalt nivel de calitate, confort, eficienta energetica si design modern. Noile solutii de tamplarie Reynaers Aluminium sunt concepute conform celor mai moderne tendinte pentru constructia cladirilor cu un consum redus de energie, cu acces maxim al luminii naturale, performante excelente si grad sporit de siguranta. Toate aceste caracteristici ale profilelor Reynaers Aluminium aduc multiple beneficii familiilor care au ales locuintele Amber Forest, printre care: un nivel excelent de izolare termica, care contribuie la confortul sporit din propria locuinta, dar si la eficienta energetica si a costurilor, atat de importante in acest moment.
„Avand experienta dezvoltarii cu succes a ansamblului rezidential Amber Gardens, dar si in urma unei analize amanuntite a ofertei de tehnologii si profile de aluminiu recent dezvoltate, am ales sa continuam colaborarea cu Reynaers Aluminium si in Amber Forest. Profilele de tamplarie furnizate de Reynaers si-au dovedit calitatea si performanta, contribuind la atingerea unor reduceri semnificative a costurilor cu energia a locuintelor Amber Gardens, unde fiecare locuinta din cadrul proiectului foloseste doar 10% din energia pe care o consuma o locuinta similara de clasa C, de aceleasi dimensiuni. Cu siguranta si in Amber Forest vom obtine performante remarcabile, fiind primul complex din Romania care respecta standardul energetic NZEB.”, a declarat Alex Skouras Managing Partner Alesonor.
„Parteneriatul pentru acest proiect a venit natural ca si o continuitate a proiectului de succes Amber Gardens, dezvoltat dupa cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Ne bucuram ca am fost selectati de catre Alesonor pentru un proiect unic, in care sunt imbinate inovatia, tehnologia de ultima ora, orientarea spre detalii, respectul fata de client si fata de mediul care ne inconjoara. Cand doua companii care au aceleasi valori se intalnesc, rezultatul este extraordinar.
Nu ne ramane decat sa felicitam clientii care au ales sa locuiasca intr-un asemenea proiect si Alesonor pentru alegerea de a continua sa dezvolte proiecte sustenabile in Romania. Sistemul de tamplarie de aluminiu pentru usi si ferestre Reynaers Masterline 8 High Isolation, ales pentru Amber Forest, este dezvoltat recent si inglobeaza cea mai inalta tehnologie pentru a contribui la atingerea celor mai inalte standarde de eficienta energetica si functionalitate’’, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium Romania.
Locuintele Amber Forest sunt primele locuinte din Romania care respecta standardul energetic NZEB, impus de Uniunea Europeana incepand cu 2021, fiind cladiri eficiente energetic, si in acelasi timp constructii de calitate, durabile, care integreaza tehnologii de ultima generatie.
Suburbia Amber Forest ofera peste 20 de tipuri de vile incepand cu 2 dormitoare si, de asemenea, 14 tipuri de apartamente incepand cu 2 camere, in cladiri joase P+2E+3R raspunzand multiplelor nevoi si preferinte. Pretul pentru vilele verzi cu 2 dormitoare care mai sunt disponibile incepe de la 212.000 euro plus TVA. Pretul apartamentelor verzi cu 2 camere incepe de la 107.000 plus TVA. Toate locuintele au acces la infrastructura completa, de inalta calitate, cat si de proximitatea unor zone dedicate pentru familie - scoala, gradinita si afterschool, spatiu de co-working cu sali de conferinte, zone dedicate pentru recreere, sport, spa, restaurante si cumparaturi, precum si acces direct la padurea Baneasa, cea mai mare padure din jurul orasului Bucuresti.
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left