Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SISECAM raporteaza o triplare a vanzarilor trimestriale de sticla arhitecturala
SISECAM raporteaza o triplare a vanzarilor trimestriale de sticla arhitecturala
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 14 Iun 2022 06:33
Managerii Sisecam au afirmat, in raportul aferent trimestrului I din 2022, destinat investitorilor institutionali – si dat recent publicitatii, ca, la nivel de grup, in perioada de referinta, procesul de dezvoltare a continuat, astfel incat corporatia din Turcia reprezinta actualmente „un operator global, cu activitati de productie derulate in 14 tari de pe patru continente si cu vanzari care se desfasoara in peste 150 de state din toata lumea”. Chiar si in conditiile continuarii crizei sanitare mondiale, respectiv in contextul declansarii conflictului militar ruso-ucrainean (in februarie a.c.), desi corporatia din Turcia are un grad mare de expunere in cele doua tari aflate in razboi, vanzarile nete consolidate ale Sisecam au atins din nou o valoare record, mai precis 16,974 miliarde lire turcesti - TL in ianuarie-martie 2022 (+199% fata de primele trei luni din 2021). In perioada de referinta, ponderea vanzarilor internationale ale Sisecam (exportul) a continuat sa se mentina la cote comparabile anului trecut, astfel incat s-a inregistrat un export efectiv de aproximativ 240 milioane USD, fata de 152 milioane dolari in primul trimestru din 2021. Mai mult, in ceea ce priveste divizia de sticla arhitecturala, in ianuarie-martie a.c., marja EBITDA a ajuns de la 33% la 35%, iar vanzarile au crescut ca valoare cu +197%, pana la 4,87 miliarde TL, reprezentand astfel o triplare, pe baza efectului favorabil al majorarii cantitative, ca volum (+14%), mixului de produse, ajustarii pretului si cursului de schimb valutar (+183%).
Cu prilejul publicarii raportului de activitate, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Sisecam, prof. dr. Ahmet Kirman (care este si director general), a declarat ca, prin politica sustinuta, indiferent de contextul epidemiologic, Sisecam a continuat sa creeze valoare pentru toti factorii interesati si in 2022, cand efectele pandemiei, dar si ale razboiului intre Rusia si Ucraina continua sa fie ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left