Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
PAGINA PERSONALIZATA


ASSA ABLOY Romania

ASSA ABLOY Romania

Adresa: B-dul Preciziei nr. 5, Bucuresti, Sector 6
Fax: -
E-mail: info.ro.openingsolutions@assaabloy.com
Web site: www.assaabloy.com/ro
Domenii: Sisteme de feronerie
Descriere activitate
Produce si comercializeza sisteme de inchidere mecanice: cilindri de siguranta, in varianta unica, sisteme master key, chei, yale, lacate, balamale, manere cu silduri sau rozete, amortizori hidraulici, seifuri, sisteme de inchidere ferestre, bare antipanica, sisteme electromecanice; incuietori electromecanice, electromegneti de toc, electromagneti de retentie, incuietori cu electromotor, automatizari pentru usi glisante, batante, control acces; cititoare, carduri, control acces hotelier.
Prezentare companie/institutie
ASSA ABLOY, prezenta de succes pe piata nationala a solutiilor de acces
 
 
 
 
 
 
 
Florin Tihulca
Functia/Firma: Managing Director, ASSA ABLOY Opening Solutions Romania;
Experienta profesionala: 10 ani in domeniul solutiilor de acces si securitate.
 
Compania ASSA ABLOY Romania, filiala autohtona a grupului suedezo - finlandez cu acelasi nume si reprezentanta pe plan local a brandului Yale, este in prezent unul dintre jucatorii de top ai pietei de solutii de acces. Firma ASSA ABLOY a accesat piata din Romania in anul 1998, prin preluarea marcii Urbis, nume recunoscut la acel moment in domeniul produselor de securitate autohtone. In prezent, detine o unitate de productie pentru fabricarea sistemelor tip „broasca” la Bucuresti, care este, in acelasi timp, un centru de excelenta regional al grupului in Europa de Est. De asemenea, activeaza la nivel national prin intermediul a trei divizii, respectiv divizia Opening Solutions (prin intermediul careia comercializeaza solutii de acces), ASSA ABLOY Entrance Systems si ASSA ABLOY Global Solutions.
 
- Detaliati activitatea grupului Assa Abloy la nivel international.
- Compania suedezo - finlandeza ASSA ABLOY este unul dintre liderii globali in domeniul solutiilor de acces ce raspund nevoilor utilizatorilor finali in materie de securitate, siguranta si confort. Totodata, detine o pozitie de top la nivel international, pe segmentul securitatii electromagnetice, in domenii precum controlul accesului, tehnologia de identificare, automatizarea intrarilor si securitatea hoteliera. De la infiintarea sa, in anul 1998, ASSA ABLOY s-a transformat dintr-o companie regionala intr-un grup international cu aproximativ 47.000 de angajati, operatiuni in peste 70 de tari si vanzari de aproape 71 miliarde coroane suedeze pe an. In anul 2002, grupul ASSA ABLOY a achizitionat compania Yale. Marca Yale este unul dintre cele mai cunoscute branduri internationale din intreaga lume si unul dintre cele mai reputate nume, ca excelenta, din industria incuietorilor. Compania Yale este o afacere de familie, fondata in America de catre Linus Yale Jr., care a realizat primele produse avand ca punct de plecare o incuietoare bazata pe un mecanism folosit pentru prima data de vechii egipteni, in urma cu peste 4.000 de ani. Compania Yale si-a extins activitatea la nivel mondial, la inceputul secolului al XX-lea, iar in prezent are peste 12.000 de angajati.
- Prezentati principalele categorii de produse incluse in portofoliul ASSA ABLOY Romania.
- Secretul ASSA ABLOY consta in portofoliul divers de marci cu produse la standardele internationale de calitate si durabilitate. In segmentul rezidential, gama de produse include feronerie mecanica si solutii smart home marca Yale. In segmentul business, comercializam sisteme pentru usi de siguranta, solutii de control acces, feronerie arhitecturala, solutii antibacteriene etc.
- Precizati care sunt principalele planuri de dezvoltare pe termen scurt.
- In 2021 vom lansa produse si solutii noi, ne vom extinde echipa si vizam o crestere a vanzarilor de cel putin 10%. Totodata, ne propunem o crestere de peste 40% a productiei, in urmatorii 4 ani, pentru divizia de productie si o dublare a cifrei de faceri pentru divizia Opening Solutions. Pentru a sustine aceasta dezvoltare, am construit un plan de investitii strategice pana in 2025, urmand a pune in functiune tehnologii noi de stantare si prelucrari CNC de peste 10 milioane de euro.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Mai 2021)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left