Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 16 Septembrie 2021
TERAPLAST
PAGINA PERSONALIZATA


BITT-BAU SRL

BITT-BAU SRL

Adresa: Str. Harghita nr. 95, Miercurea Ciuc, Judet Harghita
Telefon: 0266/372.054
Fax: 0266/371.504
Mobil: 0724-290.053, 0724-290.054
E-mail: office@bittbau.ro
Web site: www.bittbau.ro
Domenii: Sisteme de feronerie
Descriere activitate
Importator si dealer autorizat ROTO, feronerie si accesorii tamplarie.
Prezentare companie/institutie
BITT-BAU deschide un nou centru logistic in Miercurea Ciuc
 
 
 
 
 
 
Mihai Mitrea (40 de ani)
Functia/Firma: director comercial, Bitt-Bau;
Experienta profesionala: 15 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Furnizorul de servicii pentru producatorii de tamplarie din lemn stratificat, aluminiu si PVC Bitt-Bau, din Miercurea Ciuc, mizeaza, pentru 2017, pe o majorare de 15% a cifrei de afaceri, fata de cele 19,4 milioane de lei inregistrate in 2016. Aceasta previziune se bazeaza pe rezultatele pozitive care ar putea aparea in urma proiectelor de extindere realizate anul acesta pentru dezvoltarea gamelor de produse si servicii inovatoare, precum si in vederea extinderii si cresterii eficientei capacitatilor de depozitare si livrare, printr-un transport operativ. Totodata, Bitt-Bau intentioneaza sa deschida un nou centru logistic cu o arie de 840 mp in Miercurea Ciuc, care va contribui la dezvoltarea activitatii in centrul tarii. Programele de expansiune din acest an continua proiectele dezvoltate in 2016, care au urmat aceleasi coordonate.
 
- Cum se structureaza portofoliul de produse si servicii?
- In portofoliul Bitt-Bau se regasesc sisteme de feronerie potrivite pentru realizarea oricarui tip de deschidere, echiparile pentru ferestre avand o contributie de 55% la vanzarile din acest an, alaturi de cele pentru usi (31%) si pentru sistemele culisante/armonice. In 2017, beneficiarii au optat, cu precadere, pentru achizitia de sisteme cat mai diversificate si personalizate. Pentru produsele promovate, asiguram distributie nationala directa prin flota proprie de transport, servicii cargo si cele sase depozite pe care le detinem. De asemenea, colaboratorii nostri au la dispozitie atat servicii de consultanta specializata, dar si programe de asistenta pentru asigurarea eficientizarii operatiunilor de aprovizionare, oferite pentru a putea raspunde cat mai prompt nevoilor generate de capacitatile de productie ale acestora.
-Precizati modul in care va evolua cererea pentru produsele comercializate.
- Preconizam ca, pe piata locala, vor fi in crestere cererile pentru ansamblurile de tamplarie termo­izolanta premium, fapt ce va determina o majorare a complexitatii elementelor de feronerie folosite in productie. Oricum, astazi putem afirma cu tarie ca producatorii romani de profil pot concura cu succes pe orice piata din Europa, datorita investitiilor pe care le-au facut in tehnologii si capacitati de fabricatie performante. Astfel, anul trecut, desi piata de profil a fost marcata de lipsa investitiilor publice in domeniul constructiilor, a unui cadru legal care sa-l reglementeze si de instabilitatea legislatiei financiare induse de mediul politic actual, toate aceste aspecte negative au fost compensate de o dezvoltare a operatiunilor de export efectuate de producatorii autohtoni de tamplarie, fapt ce a dus si la o mai buna specializare a acestora.
- Care ar fi masurile ce ar determina cresterea nivelului de calitate a ansamblurilor de tamplarie?
- Consideram ca nivelul de performanta a acestora ar putea creste prin crearea si respectarea unor norme legale de disciplina in productie care, in acelasi timp, ar limita si neconformitatile. Dupa cum se cunoaste, compromisurile nu fac altceva decat sa creeze disconfort in functionarea ansamblurilor finite, pe termen mediu si lung.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Septembrie 2017)

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
2021-video-fer
rehau
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE