Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


BITT-BAU SRL

BITT-BAU SRL

Adresa: Str. Toplita nr. 140/A, Miercurea Ciuc, Judet Harghita
Telefon: 0266/372.054
Fax: 0266/371.504
Mobil: 0724-290.053, 0724-290.054
E-mail: office@bittbau.ro
Web site: www.bittbau.ro
Domenii: Sisteme de feronerie
Descriere activitate
Importator si dealer autorizat ROTO, feronerie si accesorii tamplarie.
Prezentare companie/institutie
BITT-BAU: Posibila dezvoltare a pietei de profil in urmatorii ani
 
 
 
 
 
 
Mihai Mitrea (46 de ani)
Functia/Firma: director general, Bitt-Bau;
Experienta profesionala: 21 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Pentru exercitiul financiar curent, compania Bitt-Bau estimeaza obtinerea unei cresteri a cifrei de afaceri de aproximativ 5% in raport cu nivelul de aproximativ 36 de milioane de lei inregistrat in 2022. Mihai Mitrea, directorul general al firmei, precizeaza ca, pentru 2024, se mizeaza, de asemenea, pe o crestere de 5% a rezultatelor financiare, fata de 2023. Pe termen scurt, se are in vedere nu doar o consolidare a rezultatelor financiare, ci si o dezvoltare a ariei de acoperire la nivelul intregii tari.
 
- Care a fost evolutia pietei pe care activati in 2023?
- Anul acesta a fost caracterizat de o contractie a investitiilor pe segmentul rezidential national, fapt datorat pe de-o parte scepticismului populatiei in investitii, odata cu debutul conflictului din Ucraina si, pe de alta parte, cresterii costurilor cu constructiile si cu finantarea acestora. In acelasi timp, la nivelul Uniunii Europene, piata de profil a fost caracterizata anul acesta de o relaxare, motiv pentru care o parte dintre problemele in lanturile de aprovizionare au disparut. Pretul energiei si al combustibilului raman, in continuare, un factor ce poate influenta negativ domeniul propriu de activitate. Din acest motiv, credem ca optimizarea operatiunilor este foarte importanta in acest moment, pentru a reduce si a tine sub control costurile.
- In ce masura portofoliul propriu de produse este adaptat obiectivelor actuale de performanta energetica si protectie climatica?
- Produsele proprii destinate montajelor RAL sunt conforme cu cerintele actuale de performanta energetica si raspund cu brio la normativele de crestere a eficientei energetice. In 2024, va continua, de asemenea, dezvoltarea solutiilor tehnice, odata cu lansarea noilor echipari pentru usi (balamale cilindrice si sisteme tip "broasca" automate) si o dezvoltare pe gamele de produse destinate montajelor RAL. In acelasi timp, am inregistrat o dezvoltare considerabila pe segmentul produselor pentru montajul ferestrelor, usilor si fatadelor cortina, gama recent introdusa in portofoliul propriu.
- Cum abordati problematica transformarii digitale la nivel de organizatie?
- In primul rand, ne continuam procesele de investitii in softuri pentru automatizarea proceselor, ca parte din procesul de digitalizare a companiei. Nu in ultimul rand, continuam dezvoltarea platformei de e-commerce, proces care are ca termen de implementare finalul anului viitor.
- Ce estimari aveti privind dinamica domeniului specific de activitate in urmatorii ani?
- Pentru urmatorii ani, din punctul nostru de vedere, consideram ca piata de profil prezinta multiple elemente care sa ne indice o dezvoltare. Pe termen mediu si lung, investitiile in cresterea sustenabila a gradului de eficienta energetica a cladirilor si dezvoltarea proiectelor de constructii cu un nivel superior de eficienta energetica sunt doar cateva dintre elementele care ne pot oferi un mediu propice de crestere. Din pacate, in prezent, acest trend ascendent este oarecum influentat negativ de situatia geopolitica din spatiul UE - si nu numai.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2023)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left