Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
PAGINA PERSONALIZATA


NOVOCOM CONSULT SRL

NOVOCOM CONSULT SRL

Adresa: Str. Lapusna nr. 6 C, Targu Mures, Judet Mures
Telefon: 0265/269.538, 0265/264.685
Fax: 0265/269.538
Mobil: 0744-623.282
E-mail: office@novocom.ro
Web site: www.novocom.ro
Domenii: Sisteme de feronerie | Accesorii & sisteme de fixare | Adezivi si spume poliuretanice
Descriere activitate
Adezivi, spume poliuretanice, feronerie, mobila.
Prezentare companie/institutie
NOVOBOND: Magazinul online a generat o crestere a vanzarilor
 
 
 
 
 
 
Nemes Pal (43 de ani)
Functia/Firma: director general, Novobond;
Experienta profesionala: 20 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Activand ca furnizoare de sisteme dedicate executiei tamplariei termoizolante, compania Novobond, din judetul Mures, a inregistrat, incepand de anul trecut, o crestere semnificativa a comenzilor care au provenit din partea persoanelor fizice, ca urmare a lansarii unui magazin online. Distributia produselor comercializate de companie se realizeaza pe plan national, o parte prin intermediul flotei proprii, iar cealalta parte prin posta rapida, Nemes Pal, directorul general al firmei, precizand - referitor la activitatea acestora - ca „in general, firmele de curierat au o activitate destul de stabila, ceea ce se remarca si in felul in care se fac livrarile prin intermediul lor”. De asemenea, in opt judete ale tarii, localizate in jumatate din regiunea Transilvaniei, activeaza agentii de vanzari ai Novobond. Potrivit managerului firmei, cele mai numeroase comenzi provin din judetele Maramures si Bacau.
 
- Detaliati modul in care se structureaza oferta de produse.
- Produsele pe care le oferim producatorilor de tamplarie termoizolanta sunt adezivii pe baza de aracet D3 si D4 rezistenti la apa si cei pe baza de poliuretan. Dintre acestia, cei mai bine vanduti sunt cei din gama D3 si, in general, produsele din aceasta categorie au o contributie de aproximativ 10% la cifra totala de afaceri. Pentru fabricantii de ferestre si usi, comercializam, de asemenea, materiale de etansare marca Soudal - companie cu care avem in derulare un parteneriat specific - si elemente de asamblare (10%). In rest, oferta mai include feronerie si accesorii pentru mobilier, solutii de tratare a lemnului si alte tipuri de adezivi, cum ar fi cei pentru furniruit, cei pe baza de alcool, cei pentru mocheta, linoleum sau oglinzi. Totodata, vindem adezivi de montaj si de lipit, dedicati segmentului constructiilor. Adezivii destinati tamplariei termoizolante ii fabricam in unitatea proprie si poarta marca NovoBond.
- Cum a evoluat cererea pentru produsele pe care le comercializati?
- Din punctul nostru de vedere, in 2018, cererea se mentine la un nivel similar cu 2017, fara sa fie inregistrata o crestere. In aceste conditii, estimam ca rezultatele noastre financiare se vor stabiliza anul acesta la valoarea pe care am inregistrat-o in precedentul exercitiu financiar.
- Caracterizati conditiile specifice pietei, din acest an.
- In domeniul propriu de activitate, remarcam un numar destul de important de lucrari, insa problema majora este ca platile se fac foarte greu, la termene foarte lungi. Intampinam astfel de probleme inclusiv cu clientii nostri si mai ales pe segmentul lucrarilor publice, de dimensiuni mari. In ceea ce ne priveste, aceasta este cea mai importanta dificultate a pietei de profil. O alta neregula ar fi majorarea preturilor la materiile prime, care a fost o mare problema a anului 2017, dar pe care am reusit totusi sa o depasim cu brio.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2018)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ghid_montaj
athena_370px
SISECAM
2021-video-fer
rehau
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
trocal
ROTO
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE