Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 07 Februarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - INDEX COMPANII - SORIN MIHAI SRL
PAGINA PERSONALIZATA


SORIN MIHAI SRL

SORIN MIHAI SRL

Adresa: Strada De Mijloc nr. 183, Brasov, Judet Brasov
Telefon: 0268 472 159
Fax: 0268 472 196
E-mail: office@sorinmihai.ro
Web site: www.sorinmihai.ro
Domenii: Utilaje, scule, echipamente
Descriere activitate
Utilaje pentru prelucrarea lemnului.
Prezentare companie/institutie
SORIN MIHAI SRL: Planuri de extindere a activitatii
 

 
 
 
Alina Rosca
Functia/Firma: Manager Marketing; SORIN MIHAI - Utilaje pentru Prelucrarea Lemnului SRL;
Experienta profesionala: 16 ani in domeniul echipamentelor pentru prelucrarea lemnului.
 
Inca de la infiintare (1990), compania Sorin Mihai - Utilaje pentru Prelucrarea Lemnului SRL este reprezentanta pe piata din Romania a grupului german Weinig. Alina Rosca, Manager de Marketing in cadrul companiei, precizeaza ca Weinig este producatorul unei game variate de utilaje pentru prelucrarea lemnului masiv, precum masini de rindeluit si profilat pe 4 fete, ferastraie circulare de retezat, de spintecat sau tip panglica, masini de ascutit si profilat scule, prese pentru panouri din lemn masiv, instalatii de imbinat in dinti, dispozitive de masurare si verificare scule, centre de prelucrare pentru productia de usi si ferestre.
 
-Ce masuri intentionati sa adoptati in vederea extinderii gamei sortimentale?
-Pe langa utilajele Weinig, in oferta firmei se regasesc si alte echipamente precum cele de prelucrare primara (gatere, ferastraie panglica) de la firma Esterer WD GmbH (Germania), camere de uscare Termolegno (Italia) precum si prese pentru calupuri, grinzi, usi si ferestre de la S+S Maschinenbau GmbH (Germania). Totodata, punem la dispozitia partenerilor o gama larga de adezivi pentru industria lemnului fabricati de firma Jowat (Germania), solutii de curatare si separare de la Riepe (Germania), instalatii si dispozitive de aplicare a adezivului de la companiile Oest (Germania) si Pizzi (Italia), respectiv sisteme de presare manuala Piher (Spania). In viitor ne-am propus sa ne extindem gama de servicii si sa oferim posibilitatea partenerilor sa dea la schimb, ca avans, utilajele lor vechi pentru unele noi. Acestea vor fi reconditionate de catre specialistii nostri si consideram ca vor fi atractive mai ales pentru clientii care au nevoie urgenta de echipamente si nu isi pot permite sa astepte livrarea unora noi. Analizand tipurile de utilaje vandute in ultimii ani, se poate constata o cerere constanta si omogena pentru toate categoriile, fara sa se remarce un numar mai mare de comenzi pentru o anumita gama.
-Detaliati strategia de investitii pe care intentionati sa o adoptati in acest an.
-In principal, avem in perspectiva construirea unui depozit pentru adezivi si solutii de curatare si separare. Luand in considerare cresterea din ultimii ani a volumului de vanzari la aceste produse, precum si diversitatea lor, consideram necesara o marire a spatiului de depozitare, pentru a dispune de stocuri in cantitati suficiente si pentru a putea oferi, in orice moment, beneficiarilor o gama completa a acestor produse.
-Cum a evoluat, in ultimul timp, cifra de afaceri a companiei?
-In 2017, cifra de afaceri a societatii a inregistrat o usoara scadere fata de 2016, pe fondul lipsei fondurilor europene destinate in principal (re)tehnologizarii si a deciziei majoritatii clientilor nostri, care aveau proiecte depuse, de a astepta aprobarea finantarii acestora. Intrucat in 2018 s-a remarcat o rata relativ sporita de aprobare a proiectelor (co)finantate din fonduri UE, estimam o crestere a cifrei de afaceri pentru exercitiul financiar curent.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Septembrie 2018)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
2021-video-fer
Meesenburg
rehau
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza