Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 06 Iulie 2022
2022-FensterbauFrontale
Home
VEKA AG: Premiu pentru excelenta in managementul relatiilor cu clientii
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Mar 2010 16:37
Foto: stanga - Andreas Hartleif, presedinte al CA, dreapta - Bonifatius Eichwald, vicepresedinte/director de vanzari si marketing.La inceputul acestui an, compania Veka AG, cu sediul central in localitatea Sendenhorst - Germania, a primit distinctia Axia-Award 2009, pentru performantele deosebite in managementul relatiilor cu clientii. Festivitatea de premiere a avut loc in prezenta Ministrului Economiei landului Nordheim-Westfalen, Christa Thoben. Axia-Award 2009 se adauga distinctiilor castigate anterior de Veka, dovedind determinarea companiei de a mentine permanent standardele de calitate la un nivel ridicat. "Aceasta noua recunoastere reconfirma faptul ca strategia companiei noastre a fost una de succes, apreciata de catre clientii din intreaga lume, in special pentru capacitatea de inovare si pentru calitatea relatiilor de parteneriat in afaceri", a mentionat Alexandru Oancea, director de marketing si PR al Veka Romania. De asemenea, prof. dr. Andrea Dutzi, de la Universitatea Witten-Herdecke si membru al juriului, a precizat faptul ca "Axia-Award 2009 a fost dedicat factorilor de succes ai unui management eficient. Au fost selectate intreprinderi mijlocii care - in pofida situatiei dificile din punct de vedere economic sau tocmai datorita acestei conjuncturi - isi desfasoara activitatea in mod sustenabil si eficient".
Performanta in plan ecologic
Strategia Veka este puternic orientata spre client. "Furnizorul nu reprezinta doar un simplu producator de sisteme din PVC destinate executiei de ferestre/usi, ci trebuie sa fie un partener competent al clientilor sai. Pentru fidelizarea acestora, oferim consiliere de specialitate in propriul centru de instruire, sprijin in participarea la licitatii, suport pentru activitatile de distributie, precum si asistenta in domeniul programelor software dedicate gestionarii productiei de tamplarie termoizolanta", a mai subliniat oficialul Veka Romania. Si aspectul ecologic a constituit un avantaj in cadrul evaluarii. Veka a excelat inclusiv la acest capitol, prin dezvoltarea uneia din cele mai moderne fabrici din Europa - unitate specializata in reciclarea ansamblurilor uzate de tamplarie si a deseurilor din PVC rezultate din productie, situata in localitatea Behringen - Germania. Informatii suplimentare, la www.veka.de
(Explicatie foto: stanga - Andreas Hartleif, presedinte al CA, dreapta - Bonifatius Eichwald, vicepresedinte/director de vanzari si marketing). 
 
rehau
Meesenburg
SISECAM
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
MAI 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
InfoliereProfile.ro
DECEUNINCK
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE