Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home
VEKA Romania: Alexandru Oancea, nou Marketing & Market Development Manager
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 29 Mai 2023 12:22
VEKA Romania, subsidiara locala a Grupului VEKA, lider al pietei globale de profile PVC destinate executiei de tamplarie termoizolanta, il numeste pe Alexandru Oancea in pozitia de Marketing & Market Development Manager.
In functia nou creata, Alexandru Oancea preia activitatea de vanzari a companiei in zona de sud a Romaniei, fiind responsabil de consolidarea actualelor parteneriate VEKA, precum si de identificarea de noi oportunitati de crestere. In plus, va continua sa gestioneze dezvoltarea si implementarea strategiilor de marketing in vederea consolidarii brandului VEKA pe plan local.
Alexandru Oancea face parte din echipa VEKA Romania din 2007, iar timp de 15 ani a ocupat functia de Marketing Manager, pozitie din care a coordonat executia planurilor integrate de marketing si comunicare, cu accent pe educarea pietei privind beneficiile oferite de profilele de clasa A. In aceasta perioada, compania VEKA Romania a primit numeroase premii si distinctii pentru proiectele de marketing, devenind si un lider creativ in domeniu.
„Ultimii 15 ani au demonstrat ca Alexandru are viziunea si dinamismul de care avem nevoie. Sunt convins ca, din noul sau rol, va avea o contributie valoroasa la intarirea retelei de parteneri si la amplificarea prezentei VEKA in zona de sud a tarii. Investitiile constante in productia de elemente de calitate superioara, inovatiile, dezvoltarea permanenta a retelei de parteneri si campaniile de educare B2B sau B2C vor continua sa fie pilonii strategiei noastre de business”, a declarat Gyula Takacs - Director national de vanzari VEKA pentru Romania si Ungaria.
„Sunt incantat sa preiau acest rol care va duce la un nou nivel experienta mea din ultimii 15 ani, intr-un context in care sustenabilitatea si eficienta energetica sunt tot mai importante. Principalul meu obiectiv este sa extind in continuare ecosistemul de parteneriate, dar si sa duc mai departe directia de comunicare out-of-the-box a brandului VEKA in Romania”, a spus Alexandru Oancea, Marketing & Market Development Manager, VEKA.
Oferta VEKA in Romania include sisteme de profile PVC destinate productiei de tamplarie termoizolanta exclusiv clasa A, cu o durata de viata estimata la peste 50 de ani. Acestea asigura izolarea termica eficienta a cladirilor, reducand consumul de resurse pentru incalzirea sau racirea incaperilor. Toate sistemele de profile PVC sunt prietenoase cu mediul inconjurator, putand fi reciclate de pana la 10 ori.
 
SISECAM
TSV
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza