Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VEXAL a inregistrat anul acesta mentinerea cererii de accesorii pentru tamplarie
VEXAL a inregistrat anul acesta mentinerea cererii de accesorii pentru tamplarie
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 22 Nov 2022 06:00
Compania Vexal, cu sediul in judetul Iasi, a consemnat o stabilizare a livrarilor de accesorii destinate executiei tamplariei termoizolante in 2022, la nivelul anului anterior. In acest an, distribuitorul a inaugurat si un nou depozit in Iasi, in urma unei investitii de 270.000 de euro.
"In general, comercializam accesoriile in completarea gamelor de profile din portofoliul propriu, fiind foarte rare cazurile in care acestea sunt vandute separat, iar acest lucru se intampla mai ales in cazurile de mentenanta. Profilele din PVC distribuite sunt marcile Sigplast si SPQ (Romania), iar cele din aluminiu sunt marca Unicom (Bulgaria). Vanzarile de accesorii, profile din PVC si aluminiu si paneluri pentru usi au fiecare o contributie relativ egala la incasarile totale ale firmei.
In domeniul accesoriilor, punem la dispozitia partenerilor produse precum manere, butuci, plase de protectie impotriva insectelor etc. Avem contracte de colaborare cu furnizori din Romania, Turcia si, mai nou, din Polonia, de unde punem la dispozitia clientilor o gama de lux.
In primele sase luni ale acestui an, am inregistrat o majorare de aproximativ 5% a incasarilor si, desi credem ca aceasta a fost cauzata de cresterea preturilor, estimam ca este posibil ca dinamica sa se mentina pana la finele exercitiul financiar curent. De altfel, am incheiat si anul 2021 cu o majorare de aproximativ 10% a cifrei de afaceri in raport cu 2020, fiind atins nivelul de 13,4 milioane de euro.
Cel mai important proiect de investitii al acestui an - si, de altfel, unicul in contextul conditiilor dificile de piata - a fost reprezentat de inaugurarea unui nou depozit in Iasi, in vecinatatea sediului firmei, proiect cu o valoare de aproximativ 270.000 de euro. Aria de distributie a firmei este reprezentata de zona Moldovei", a mentionat Dumitru Oancea, reprezentantul Vexal. Informatii suplimentare, la www.profile-usi-ferestre.ro 
    
    
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left