Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home
AMBIENT: Intercom Topaz lanseaza diverse servicii cu ocazia expozitiei
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 07 Iun 2011 10:54
Compania Intercom Topaz, din Constanta, participa pentru a sasea oara la Construct Expo Ambient, noile produse care vor fi promovate la editia din acest an fiind reprezentate de profile PVC marca Winhouse, rulouri din aluminiu pentru ferestre/usi, accesorii pentru realizarea acestora, usi de garaj si feronerie Geviss (comercializata pe o arie de aproximativ 80% din teritoriul tarii). In cele ce urmeaza, directorul adjunct al firmei ofera informatii suplimentare referitoare la participarea in cadrul Construct Expo.
 
Simona Dumitru, director adjunct al Intercom Topaz: „Cu prilejul editiei din acest an, ne-am propus sa lansam gama de servicii complete de confectionare a arcadelor din profile PVC si de vopsire in orice nuanta tip RAL a profilelor din PVC, aluminiu si a accesoriilor. Speram ca, la fel ca si la editiile precedente, sa obtinem rezultate optime. Din punct de vedere al organizarii interne, pentru 2011 vizam inaugurarea unei sectii de productie pentru rulouri si usi de garaj. De asemenea, dorim sa ne extindem aria de distributie. Totodata, ca urmare a initierii unui parteneriat de exclusivitate cu un nou furnizor de profile PVC, respectiv Winhouse, am stabilit noi contracte care au contribuit la cresterea vanzarilor cu 8% in primul trimestru a.c., fata de perioada similara din 2010. Invitam persoanele interesate sa ne viziteze in pavilionul C1, la standurile 25-26, 31-32”.
 
rehau
athena_370px
ghid_montaj
SISECAM
2021-video-fer
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE