Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home
AMBIENT: Verofer a consemnat rezultate optime la Construct Expo
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 03 Iun 2011 09:58
Compania Verofer este unul dintre principalii furnizori de feronerie pe piata locala, avand de asemenea relatii comerciale cu parteneri din peste 10 tari. Produsele promovate sunt destinate echiparii complete a usilor de interior si nu numai, fiind creatia unor designeri italieni si respectand tendintele internationale sub aspectul functionalitatii. Cu prilejul participarii la Construct Expo Ambient 2011, firma va prezenta mai multe noutati din domeniul sistemelor de inchidere pentru usi de interior, precum si elemente inovatoare destinate echiparii usilor din PVC. In cele ce urmeaza, directorul comercial al firmei ofera mai multe informatii referitoare la participarea in cadrul targului.
 
Razvan Harlau, director comercial al Verofer: „Participam de peste 10 ani in calitate de expozant in cadrul targurilor de constructii organizate de Romexpo. Din punctul nostru de vedere, in ultimii 3 - 4 ani s-a remarcat o modificare importanta a structurii vizitatorilor. Astfel, deșiaparent au fost mai putine persoane care au testat oferta firmelor, acestea au reprezentat preponderent specialisti din domeniu, in detrimentul vizitatorilor persoane-fizice prezente in numar mare in trecut. Prin participarea la editia din acest an urmarim sa ne consolidam imagineasi sa ne asiguram partenerii de preocuparea noastra in a-i sustine, mai ales prin portofoliul de produse adaptat in permanenta la cerintele pietei. Obiectivele noastre vizeaza extinderea si perfectionarea intregii game de produse atat pe piatainterna, cat si la export. De asemenea, estimam o mentinere a cifrei de afaceri la nivelul din 2010, in principalca urmare a scaderii gradului de finalizare a investitiilor deja incepute si a relocarii celor noi sau in curs de derulare pe alte segmente de piata «low cost». In structura livrarilor proprii, chiar daca am reusit sa majoram numarul de unitati vandute pe toate segmentele de produse strategice, ponderea revinesistemelor caracterizate prin preturi scazute, aceasta fiind tendinta generala a pietei, determinata de gradul redus de informare a beneficiarilor, conditionat suplimentar de contextul economic. Invitam persoanele interesate de oferta noastra sa ne viziteze in pavilionul C1, la standul 47”.
 
2021-video-fer
rehau
TSV
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza