Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home
DENA ASIS: Investitiile publice ar putea contribui la dezvoltarea bransei
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 21 Iun 2012 11:05
In 2012, compania Dena Asis a inregistrat cele mai multe vanzari in judetul Cluj, categoria solicitata preponderent fiind cea a profilelor din PVC si aluminiu. In oferta generala a firmei se regasesc: sisteme de feronerie G-U si T&T (cu o pondere din 50% din incasarile totale), profile KMG (20%), repere Delta si Altest (20%) si accesorii.

Mirel Vermesan, director general al Dena Asis: „Prin intermediul a doua depozite din Cluj-Napoca si Bistrita efectuam livrari in orasele Cluj-Napoca, Bistrita, Zalau, Alba Iulia si Aiud. Anul acesta, pana in prezent, am intampinat o scadere a vanzarilor pe segmentele feroneriei si cel al profilelor, ceea ce ne determina ca, pana la finalul exercitiului financiar in curs, sa ne propunem ca principal obiectiv stabilizarea veniturilor si a afacerii, in general. Unele dintre principalele motive pentru aceasta situatie sunt reprezentate de presiunea pe care o exercita producatorii in ceea ce priveste pretul de achizitie al materialelor si concurenta acerba. Am asistat, astfel, la o inrautatire a situatiei din bransa, comparativ cu situatia din 2011 cand am reusit sa inregistram chiar o usoara majorare a cifrei de afaceri de 6,6 milioane de lei din 2010. Din punctul nostru de vedere, cea mai potrivita solutie pentru redresarea domeniului ar putea fi reprezentata de efectuarea de investitii masive finantate din fonduri publice”.
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left