Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home
DRUPANEL: Evolutie optima a pietei de paneluri in 2011
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 26 Aug 2011 14:04
In 2011, principalul obiectiv al companiei Drupanel a fost reprezentat de derularea unor investitii in achizitia de utilaje pentru cresterea calitatii produselor proprii si a gradului de automatizare. Printre obiectivele vizate in perioada urmatoare se afla lansarea unui nou model de panel si extinderea portofoliului de clienti.
 
Dana Druta, administrator al Drupanel: „Pentru 2011, vizam obtinerea unei majorari a cifrei de afaceri, fata de nivelul de 1,6 milioane de euro consemnat in 2010, in situatia in care vanzarile din primul semestru s-au situat la acelasi nivel cu veniturile din intervalul similar al anului trecut. De asemenea, am consemnat o intensificare a activitatilor de export, care se deruleaza in zona Europei, Canada etc. Pe plan intern, dispunem de o retea formata din peste 1.500 de colaboratori, cea mai activa zona din punct de vedere al vanzarilor fiind nordul tarii. Producem paneluri ornamentale din PVC (categorie care detine o cota de 80% din vanzari) si vitralii, lucrand la un nivel de aproximativ 80% din capacitatea proprie de fabricatie, care se situeaza la 120 de unitati/zi. Pe segmentul vitraliilor, suntem reprezentanta autohtona a prestigioasei firme Creative Resins (Marea Britanie) atat in Romania, cat si in Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria si Serbia. Totodata dispunem de cinci tehnologii pentru crearea acestor sortimente si intentionam sa ne diversificam livrarile catre terti, pe acest segment. Din observatiile proprii, piata de paneluri se inscrie pe un trend ascendent, iar gradul de informare a clientilor este relativ optim. Cea mai mare dificultate pe care am intampinat-o anul acesta a fost reprezentata de cresterea cotatiilor la materiile prime, care a fost, insa, suportata de firma noastra”.
 
rehau
athena_370px
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE