Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home
DRUPANEL: Investitii de 1,3 milioane de lei pentru retehnologizare
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 02 Apr 2012 10:49

In 2012, managementul companiei Drupanel are in vedere sa aloce fonduri in valoare de aproximativ 1,3 milioane de lei pentru implementarea unui program de investitii care consta in achizitia de noi tehnologiii de realizare a vitraliilor ornamentale (masura care impune majorarea spatiului de productie), precum si extinderea spatiului de stocare.

 

Dana Druta, administrator al Drupanel: „Cifra noastra de afaceri s-a incadrat intr-o tendinta ascendenta incepand din 2010, cand am inregistrat venituri in valoare de 6,8 milioane de lei si estimam ca acest trend se va mentine si anul acesta. Actualmente, numarul de parteneri activi ai companiei se situeaza la peste 2.500 de producatori si distribuitori de tamplarie din PVC si aluminiu. Efectuam livrari la nivelul intregii tari, precum si la export, cu precadere prin intermediul colaboratorilor interni. Produsul pentru care inregistram cele mai multe cereri este reprezentat de panoul ornamental din PVC. De asemenea, am remarcat o tendinta de orientare a clientilor catre modele ce imita lemnul si in culori personalizate, inclusiv spre sortimentele cu panouri din sticla tip vitraliu. In spatiul propriu de productie realizam in principal paneluri ornamentale din PVC si sticla decorativa, detinand sase tehnologii diferite pentru executia acestor modele. Pentru anul in curs, avem in vedere sa realizam un nou produs, pe care estimam ca-l vom lansa pe piata in luna iunie. Ne-am implicat in dezvoltarea unor diverse sortimente, intrucat am remarcat ca piata din Romania are nevoie de solutii inovatoare. De altfel, am remarcat inca din 2011 o crestere a solicitarilor pentru anumite game de paneluri, chiar daca, in general, segmentul specific de piata a stagnat”.

 
athena_370px
2021-video-fer
ghid_montaj
rehau
SISECAM
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE