Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home
INTERCOM TOPAZ: Promovarea feroneriei - aport important la vanzari
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 18 Mai 2012 10:58
In oferta companiei Intercom Topaz se regasesc - in proportie de 25% din vanzarile totale - sisteme de feronerie Geviss, care au fost incluse in gama promovata de aproximativ doi ani si au generat, pana in prezent, venituri in valoare de circa doua milioane de euro. Restul livrarilor constau in comercializarea de profile PVC pentru usi/ferestre marca Winhouse (contribuie cu 40% la veniturile totale), accesorii pentru ansambluri termoizolante - sisteme de tip balama, manere (10%), repere din aluminiu (10%), rulouri exterioare si usi de garaj (5%), spuma poliuretanica si silicon, marca Somafix - produse incluse in oferta anul acesta (10%), paneluri etc.


Simona Dumitru, director adjunct al Intercom Topaz: “Pentru majoritatea sistemelor din oferta suntem unic reprezentant in Romania si detinem exclusivitate. De asemenea, asiguram activitatile de distributie prin intermediul dealerilor zonali din peste 30 de judete, precum si prin livrari directe catre producatori de tamplarie termoizolanta. Cele mai numeroase comenzi au provenit, in ultima perioada, din zonele de vest, sud si nord-est ale tarii, cel mai bine vandute fiind profilele din PVC Winhouse pentacamerale atat in nuante de alb, cat si colorate. Unul dintre principalele obiective de extindere pe care le avem in vedere pentru anul in curs consta in achizitia de mijloace de transport, aceasta cerinta fiind obiectiva si intervenind in urma extinderii gamei sortimentale. De asemenea, avem in vedere sa ne indrumam si sa ne sustinem financiar colaboratorii pentru obtinerea marcajului CE in cazul ansamblurilor realizate cu profilele noastre, conform standardelor impuse de UE, pana in prezent o parte dintre acestia definitivand acest proces. In 2012, pe fondul extinderii paletei sortimentale si prin preluarea distributiei marcii Somafix, estimam o crestere de 10% a vanzarilor, in raport cu nivelurile de 25,5 milioane de lei din 2011 si 24,6 milioane de lei din 2010. Segmentul de piata in cadrul caruia ne derulam activitatea s-a inscris pe un trend descendent incepand din 2009, iar principalele dificultati pe care le intampinam in derularea afacerilor sunt de natura legislativa, intrucat procedura de recuperare a debitelor restante este indelungata si laborioasa, in situatia in care anumiti colaboratori au intrat in faliment”.

 
rehau
athena_370px
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ALUPROF
ROTO
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE