Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home
LORENZO GROUP: Extindere a retelei comerciale la nivel national
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 27 Iun 2012 13:22
Strategia de dezvoltare pe care o are in vedere conducerea companiei Lorenzo Group pentru anul in curs include o serie de masuri dintre care se disting: dezvoltarea unei retele de distributie indirecte si reorganizarea dealerilor cu care se colaboreaza, numarul acestora situandu-se, in prezent, la aproximativ 250 de colaboratori. De asemenea, sunt vizate punerea in functiune a unui sistem de transport, extinderea pe plan intern/extern si cresterea vanzarilor fata de anul 2011, mizand pe noile sisteme de tamparie din aluminiu care au fost introduse recent in oferta.
 
Ahmet Yetim, director general si presedinte al Lorenzo Grup: „In calitate de reprezentanta a grupului Kurtoglu Aluminyum - Turcia, cu activitate in peste 60 de tari la nivel mondial, derulam si operatiuni de export in Germania si Franta. In oferta noastra se regasesc gamele BRL - LorenzoLine (sisteme pentru tamplarie din aluminiu), Aluteams (accesorii pentru profile) si Lorenzobond (materiale compozite), punand, astfel, la dispozitia colaboratorilor o gama completa in acest domeniu. Ponderea comercializarii accesoriilor la vanzarile totale se situeaza la nivelul de aproximativ 30%, in aceasta categorie fiind incluse plasele de protectie impotriva insectelor si glafurile. Cele mai multe vanzari le-am consemnat anul acesta in Bucuresti, Brasov, Bacau, Pitesti si Targu Mures, sortimentele solicitate preponderent fiind profilele pentru usi, ferestre si fatade, precum si cele destinate ansamblurilor glisante. Sistemele noastre au marcajul CE si sunt certificate de IFT Rosenheim. Dintre serviciile pe care le punem la dispozitia beneficiarilor se remarca proiectarea gratuita, prin calcularea cantitatii necesare de materiale pentru orice tip de lucrare, documentatie care se realizeaza la sediul din Turcia, in cadrul unui departament specializat. Segmentul de activitate autohton a fost caracterizat in ultima perioada de lipsa de lichiditati si de proiecte de constructii, aceste probleme fiind extrem de acute in perioada recesiunii si care, din nefericire, pot fi observate si anul acesta”.
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left