Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - URBAN: Industria locala de tamplarie termoizolanta, "la relanti"
URBAN: Industria locala de tamplarie termoizolanta, "la relanti"
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 27 Ian 2012 11:24
Fondata in anul 1999, societatea Urban C & O este subsidiara locala a societatii Urban GmbH & Co Maschinenbau KG - Germania, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de utilaje destinate fabricarii de ferestre/usi din PVC. Concernul are filiale in Germania, Austria, Canada si SUA, reprezentanta din Romania deruland relatii de parteneriat cu peste 200 de parteneri. Dupa declansarea recesiunii, compania si-a adaptat oferta, completand-o cu produse profesionale de etansare a ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. De asemenea, gama de utilaje disponibile pe piata locala a fost completata cu modele solicitate de colaboratorii autohtoni.
 
* Ovidiu Farcasiu, administrator al Urban C&O: "In exercitiul financiar 2011, activitatea companiei noastre a fost intr-o anumita masura afectata de situatia nefavorabila consemnata in domeniul productiei de tamplarie termoizolanta. Majoritatea societatilor ce deruleaza operatiuni de productie in domeniu s-au confruntat cu o cerere deosebit de scazuta, unitatile de fabricatie functionand «la relanti». Din acest motiv, ne-am concentrat atentia spre imbunatatirea performantelor in domeniul prestarii serviciilor de asistenta tehnica. Evident, am reusit totusi sa finalizam anumite contracte, unul dintre cele mai importante derulandu-se cu firma Plast Lasgo, din localitatea Bocsa (Caras-Severin). Catre aceasta societate am livrat un centru de taiere si prelucrare marca Schirmer, cu facilitati de frezare a montantilor si de procesare a profilelor in sistem HFL (Holz Fenster Look). De asemenea, pentru aceeasi companie am livrat o linie de sudare/debavurare la 4 capete. In ceea ce priveste vanzarile de banda precomprimata, ne confruntam cu o mentalitate conservatoare a companiilor de montaj, reprezentantii acestora nefiind foarte receptivi la noile tehnologii de etansare a ferestrelor. Probabil ar fi utila detalierea ghidului de montaj RAL, pentru ca specialistii din Romania sa fie corect informati despre modul in care se executa o instalare profesionala. Pentru anul 2012, nu avem estimari prea optimiste, piata de profil parand a se plasa in continuare intr-o pozitie de expectativa. In orice caz, produsele noastre vor putea fi vizionate si testate in cadrul editiei 2012 a Fensterbau/Frontale, din Nurnberg, unde ii asteptam pe toti cei interesati sa intre in contact cu noutatile promovate de Urban pe plan international".  
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left