Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Trakya Cam Sanayii
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Trakya Cam Sanayii
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:43
Trakya Cam face parte din corporatia Sise Cam - Turcia, fiind fondata in anul 1978. In timp, holdingul a devenit lider al pietei de sticla din zona de resedinta, fiind, de asemenea, un important competitor in regiunea Europei de Sud si de Sud-Est. Compania turca a fost primul furnizor international consacrat care a dezvoltat unitati de productie in regiunea balcanica, prin constructia unei unitati industriale specializate, amplasate in Bulgaria. Aceasta strategie a generat o crestere puternica a performantei financiare, cifra medie de afaceri depasind 750 de milioane USD. In prezent, Trakya Cam are aproape 3.000 de angajati si continua procesul de investitii in statele aflate in curs de dezvoltare. Toate aceste activitati au ca scop cucerirea pozitiei de lider in regiune, prin combinarea unor politici orientate spre calitatea produselor promovate, obtinute prin intermediul de tehnologii de ultima generatie, precum si spre cresterea gradului de indeplinire a exigentelor consumatorilor. Pe piata din Romania, grupul s-a implicat direct prin achizitia Glasscorp - Buzau si promoveaza modelele TRC Ecotherm (Low-E) si TRC Ecosol (de control solar si Low-E), fiind vizata majorarea vanzarilor pe aceste segmente.
***
Foto (dreapta): Esra Aydınoğlu, Product Manager Trakya Cam Sanayii
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sticla arhitecturala & Adezivi
 
Distinctia a fost acordata companiei Trakya Cam Sanayii pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left