Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home
ASSA ABLOY: Vanzari in crestere pentru reprezentanta locala
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 31 Iul 2014 12:38
Reprezentanta locala a grupului Assa Abloy - Suedia a consemnat in ultima perioada o crestere a cifrei de afaceri, care au atins in 2012 pragul de 89 milioane de lei, iar in 2013 nivelul de 109,3 milioane de lei, punand la dispozitia partenerilor o gama diversa de produse, de la cilindri, incuietori, sisteme de inchidere pentru usi, lacate, seifuri, bare antipanica si accesorii pentru usi, vizoare electronice, electromagneti, bolturi si suporturi pentru usi de sticla, automatizari pentru usi, cititoare si cartele cu banda magnetica, sistem de management al cheilor si o gama completa de usi. Cel mai important proiect in care holdingul s-a implicat recent a fost reprezentat de furnizarea solutiilor de securitate in centrele de sport si stadioanele de la Cupa Mondiala FIFA 2014, care a avut loc, anul acesta, in Brazilia. Produsele marcile Abloy, Assa Abloy si Tesa au fost utilizate in sase din cele 12 zone in care s-a desfasurat evenimentul, respectiv pe stadioanele Curitiba, Fortaleza, Natal, Recife si Maracanã din Rio de Janeiro, negocierile pentru acest proiect fiind demarate in 2012.
***
Fondat in anul 1994, concernul Assa Abloy are in prezent peste 43.000 de angajati si isi desfasoara activitatea in peste 70 de tari, in cadrul mai multor divizii, dupa cum urmeaza: EMEA (activa in Europa, Orientul Mijlociu si Africa), America (deruleaza vanzari pe ambele continente americane), Asia-Pacific (operationala in Asia si Oceania), Global Techologies si Entrance Systems, ambele cu livrari globale. Informatii suplimentare, la www.assaabloy.ro           
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left