Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ORBANSOFT: Majorarare de 8% a incasarilor din primele noua luni
ORBANSOFT: Majorarare de 8% a incasarilor din primele noua luni
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 24 Sep 2014 15:17
Managerii furnizorului de software pentru executia tamplariei termoizolante Orbansoft estimeaza ca anul acesta este posibil sa se remarce o stabilizare a incasarilor la nivelul celor consemnate in 2013 si chiar o usoara crestere, dupa ce, in primele noua luni a.c. a fost inregistrata o crestere de 8% a acestora comparativ cu intervalul similar din anul trecut. Dintre obiectivele stabilite pentru 2014 se remarca dezvoltarea programelor existente, extinderea gamei sortimentale cu aplicatii destinate urmaririi si gestiunii productiei sau imbunatatirea comunicarii cu beneficiarii, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor acestora.
 
Orban Janos, director general al Orbansoft: „In domeniul software-ului, oferim solutii pentru executia tamplariei termoizolante din PVC, aluminiu si lemn stratificat, reunite in cadrul grupului de programe Fenestra, care poate fi achizitionat si utilizat fara niciun fel de investitie initiala. In cadrul acestuia sunt reunite aplicatiile Fenestra 2000 (programul de baza destinat ofertarii si productiei tamplariei termoizolante), Fenestra 2000 Free (se descarca de pe website-ul firmei, are instalare gratuita si este destinat realizarii ofertelor de pret), Fenestra Net, Fenestra Control, Fenestra Online, Feronerie Online si Ferocal, un modul nou, care se utilizeaza  exclusiv la calculul feroneriei. Toate programele pot fi comandate online, iar dintre serviciile auxiliare pe care le punem la dispozitia partenerilor si care sunt personalizate se disting cele de mentenanta, asistenta tehnica rapida, instalare, precum si configurare sau personalizare a aplicatiilor, care se pot realiza si prin intermediul internetului. O majorare semnificativa a vanzarilor din ultimul timp s-a inregistrat pentru programele multilingve (ca urmare a intensificarii operatiunilor de export) sau pentru imbunatatirea celor existente, ca urmare a modificarilor care au intervenit la aproape toate sistemele de profile si feronerie, acesta constituind principala caracteristica a pietei pentru anul in curs”.                
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left