Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home
GEALAN: Profilele GEALAN FORTE cresc imunitatea locuintei
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 23 Feb 2010 00:00
Gealan, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi anunta lansarea GEALAN FORTE. Profilele GEALAN FORTE, dupa noua reteta Calciu-Zinc sunt tratamentul ideal pentru o izolare termica si fonica eficienta a locuintei. Daca in timpul iernii ne protejam de frig si raceala cu vitamine, suplimente de Calciu, Zinc si un fular gros, pentru locuintele noastre reteta ideala consta in instalarea ferestrelor GEALAN FORTE. In plus, noile fereste ecologice GEALAN FORTE cu supliment de Calciu-Zinc contribuie la reducerea costurilor de incalzire si, in consecinta, si la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera.

Pentru comunicatul in format complet click aici!
 
Redactia Fereastra editeaza trimestrial analize referitoare la importul de profile din PVC, profile din aluminiu, sisteme de feronerie, sticla arhitecturala si alte categorii de produse. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 

 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left